NY PROMENADSLINGA & FINASTE KOMPLIMANGEN?

Hello sweethearts! Som ni säkert förstått så älskar jag att ta promenader och gör det ofta. Har tyvärr märkt att jag lätt fastnar i att gå typ samma slinga varje gång, trots att det finns så många områden här i stan jag skulle kunna utforska mer. Är det typiskt mig eller typiskt människor generellt att vara sådana vanedjur? Anyhow, en solig dag förra veckan var jag lite wild and cray och utforskade nya gator runt om på Kungsholmen istället, älskade det!! Så himla fint och mysigt där, kolla bara:

Okej, nog med *miljöbilder* och över till ett helt annat ämne. Pratade med en kompis häromdagen om vad som är den finaste komplimangen man kan få, insett att det skiljer så mycket från person till person och plats man är på i livet. Minns när jag var 15 och på riktigt tyckte att ”vad snygg du är” var det bästa någon kunde säga till en, haha. Blir nog fortfarande osunt glad för utseendekomplimanger men skulle ändå säga att det skiftat till lite djupare. Min finaste komplimang just nu är nog om någon säger nått som handlar om att de mår bra i min närhet och att man lämnar dem på bättre humör än när man möttes. Att jag liksom har en bra utstrålning och härlig energi som smittar av sig. Det skulle göra mig otroligt glad!!

Vad skulle vara den finaste komplimangen för er? Roligt att höra tycker jag :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ewe,

Att jag är smart tror jag skulle vara den bästa komplimangen🤔 men snygg eller smal hade nog inte varit helt fel heller 😅

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
Haha så illa att smal ses som en komplimang? Vårt samhälle är skevt!!! Ps. Tycker du är både snygg och smart så varsågod för de orden 😉
nouw.com/isabylund
Julia,

det beror kanske lite av vem, men just nu är jag inne i en sådan fas att jag blir glad av att få höra att jag är duktig.Men ska vara försiktig på att inte börja supersträva efter det.

ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Haha oj, duktig? Det är så.. brett? Men ja, helt klart en bra sak att vara, inom måttliga gränser!😘
nouw.com/isabylund