NU KÄNNER MAN LIVET I SIG

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner! Haha lät som jag var gravid och har ett litet liv i magen när man läser rubriken. Men nej, så kul ska vi inte ha det. Däremot kan det väl inte bara vara jag som känner hur de senaste dagarnas vårväder väcker en livslust och spontanitet i en som man nästan glömt fanns?! Nu ska det visserligen bli sämre väder igen ett tag men oj vad jag gillar känslan som jag haft i kroppen denna vecka. Jaja, nu är det redan torsdag igen och det har som sagt varit en meeeget bra vecka med flera glada besked, riktigt pangväder och jag har känt mig ganska ~tillfreds~ överlag. Ska visa er några saker som hänt det senaste:

- Jag har genomfört projektet att rensa garderoben. Egentligen ganska tråkigt men det blev roligt tack vare vad det innebar, alltså att vinterkläderna hamnar på vinden och sommarplaggen kommer fram. Nu är det officiellt vår! Hoppas det syns vilken hög som är vilken ;) När jag kollar på bilden nu så inser jag att jag har en jävla massa strykande att göra för alla mina sommarkläder är i så lättskrynkliga material. Att stryka slår nog tvätta till och med på listan över ”tråkigaste aktiviteterna”.. Inser även att jag är såå trött på alla mina kläder. Standardkänslan. Har egentligen shoppingstopp just nu men något som faktiskt behövs i min sommargarderob är jeans likt dessa, känns som man borde äga det. Sen blev jag lite såld på den här också men kan inte riktigt rättfärdiga en till sån topp.

- Igår var jag på yoga! Det tog faktiskt emot lite att gå dit, velade ett tag om jag skulle avboka och kom på alla tänkbara ursäkter. Vet inte varför men kanske är det lite jobbigt ändå att ha en stund med sig själv sådär? Välbehövligt var det iallafall och så skönt efter!

- Jag har varit en jäääävla idéspruta gällande blogginlägg, haha. Även om det inte märkts här ännu :))) Men jag har haft så mycket idéer på saker jag velat prata med er om! Nu kommer det lite menscykel-snack igen men såhär funkar jag: under PMS är jag så skrämmande oinspirerad och less på allt, vill radera blogg och samtliga sociala medier och bara dra mig undan från allt och alla. Sen när mensen väl kör igång så kommer peppen tillbaka och är maxad, då känner jag mig som en kreativ stjärna som överväger om man kanske borde satsa på en Youtubekarriär ändå, haha. Ja ni, dessa hormoner va.. Anyhow! Framöver så kommer det bland annat ett blogginlägg om vad jag vill göra i sommar, en rant om något som gör mig jävligt upprörd just nu, några bloggtips och kanske även en liten lista om mig? Stay tuned!

- En solig dag tänkte jag ta en promenerad från Västra Skogen till City för att reda ut en gång för alla hur lång tid det egentligen tar. Är en fin sträcka där längst vattnet på Kungsholmen. Jag var dock en dålig undersökningsperson för jag behövde ta kisspaus vid S:t Eriksplan och tog dessutom en omväg så vet inte om jag fick sånt ärligt svar på frågan om tidsåtgång, haha.

- Var på Gärdet häromdagen och fick nästan utomlandskänsla. Blev också väldigt sugen att göra många aktiviteter i sommar?! Haha alltså att inte bara umgås genom fika eller sola i en park utan istället spela minigolf, dra ihop ett gäng och köra volleyboll, testa utomhus-padel, hyra kanot osv. Ja, och blanda upp med vin på uteserveringar såklart, vi ska ju inte överdriva hurtigheten.

- Det här är det mest otippade; jag har DIY:at!! Eller okej, jag har klippt av ett par gamla jeans haha. Men det är ändå mer pysslande än jag gjort på 10 år och resultatet blev förvånansvärt bra. Nu har jag ett par ankeljeans till!

Nog om mig, nu vill jag höra om er! Berätta något roligt som hänt? Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer