#NouwSeptemberChallenge

Hej hjärtan! Ni har säkert sett att Nouw kört igång med en utmaning nu under september. Btw hur sjukt att det är september imorgon? Det innebär att 3/4 av året passerat?! Anyhow, den här utmaningen handlar om att man ska blogga minst 15 inlägg under månaden. Lätt som en plätt tänkte jag som ändå bloggar nästan varje dag, klart jag måste vara med!

Jag har bloggat i över 10 år nu och denna plattform är min lilla bebis, även om jag stundtals kan bli SÅ less på allt som har med blogg och sociala medier att göra så skulle det kännas jättekonstigt att inte dela med mig av (delar av) livet med er. Min datatid, som på bilden nedan, när jag sätter mig med kaffe och choklad och antingen bara läser era fina bloggar eller själv skriver av mig är guld värt för mig.

Men jag kan ändå känna att det vore kul att använda den här ”utmaningsmånaden” till att göra någon förändring här på bloggen. Nu är det så gott som bara vardagsliv och annat babbel, skulle vilja skriva om sådant som GER er som läser något också.

Som vissa av er kanske vet så har jag jobbat mycket det senaste året med min personliga utveckling och att stärka min självkänsla och det skulle jag vilja skriva mer om. Tips, tankesätt, lärdomar osv om sånt som rör psykisk (o)hälsa för även om det är liiite uttjatat ämne nu så är det fortfarande så jäkla viktigt. Brinner ännu mer för ämnet när jag märker vilken enorm skillnad det gjort för min livskvalitet när inte varje vaken sekund är präglad av självförakt, skam, analyserande av mitt eget beteende och tankar kring andra människors åsikter om mig.

Så om ni har något förslag på ämne/inlägg får ni mer än gärna skriva det! Om inte så hoppas jag ändå ni hänger kvar och läser här i höst :) PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh det ser så sjukt mysigt ut på bilden med kaffe och choklad!! Jag håller med dig att det är mysigt att sitta och läsa pluggar och bara mysa 😍
nouw.com/emmamehrali
Sanne
,
Skulle jättegärna vilja höra mer dina tankar kring det här att man är så bra på att dalta. När man har dagar när man överanalyserar allt. På mina värsta dagar får jag för mig att mina vänner stör sig på mig. Att jag sagt fel saker. En kompis kanske har en dålig dag av en helt annan anledning men bara för att hen reagerar märkligt så tror jag att det är mitt fel.

känner igen mig i så mycket som du skriver och du ska veta att din blogg hjälpt mig otroligt mycket i mitt mående!
isabylund
isabylund,
Åh vilken otrolig fin sista mening, sjukt om JAG kan hjälpa? Anyhow; absolut! Ska spåna på ett inlägg, förstår precis vad du menar för tankar som spinner iväg. Känner igen det alltför väl! kram på dig💜
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,
Ska bli kul att följa dig i detta! Kram
nouw.com/linndossing
Harborjarlivet
Harborjarlivet,
Ser fram emot att följa din blogg även under september 😃 Kram fina du <3
nouw.com/harborjarlivet
isabylund
isabylund,
Åh blir jätteglad om du gör det ❤️
nouw.com/isabylund
amandassofi
amandassofi,
Så kul att du också ska vara med ju!!
nouw.com/amandassofi
isabylund
isabylund,
Jaa känns peppande att de dragit igång nått sånt här😬
nouw.com/isabylund