NEW YORK DAG 3

Då har vi kommit fram till sista dagen på resan. (Följ med på dag 1 här och dag 2 här).
Blivit tradition för mig på resor att ta en morgonpromenad. Så även denna gång så jag startade dagen med att ge mig ut på gatorna med en podd i lurarna. Tyvärr inte lika promenadvänligt som på stranden på solsemestrar för här får man stanna typ varannan minut för övergångsställen ;)

Kom hem, åt frukost, drack kaffe och sen var jag redo för en liten utflykt på egen hand. Har märkt att en del tycker det är så modigt att ge sig iväg själv i en främmande stad och ba ”jag hade aaaaaldrig vågat åka tunnelbana själv i NY”. Kan inte alls relatera till att det är läskigt. Har börjat fundera på om jag kanske är ganska orädd ändå? Tänker liksom att ”hur fel kan det bli?”. Bara hoppa av, fråga om vägen, byta tåg eller gå ifall jag åker åt fel håll. Typ så.

Hursomhelst, modig som jag är (lol) hoppade jag på tunnelbanan söderut för att utforska de delarna. Hade inget jättespecifikt mål men har aldrig varit längst ner på Manhattan.. Hamnade i Battery Park som jag inte vet vad det är känt för men känner igen namnet.

Jag ville även se frihetsgudinnan på avstånd så gick ut på piren..

.. där var hon!! Blev visst ett ordentligt avstånd men ändå.
Var trött i fötterna efter allt vandrande så tog en vätskepaus. Coke with a view!

Svängde förbi ground zero (fd World Trade Center) på vägen tillbaka. Vet inte varför just den terrorattacken fascinerar mig så, men kan verkligen grotta ner mig i fakta och dokumentärer om det. Hade så gärna gått på museumet de har men är tydligen alltid jättelånga köer och rätt dyrt.

Snabbspolar lite för minns inte exakt vad jag gjorde kommande timmar. Tror jag gick till American Eagle vid platsen ovan och köpte jeggings. Love love love den uppfinningen.
Mötte sedan upp mamma och syster för den obligatoriska eftermiddagsfikan (aka bästa stunden på dagen). Då såg jag ut sådär!
Och åt det där! Närmare bestämt en cookie med russin och kanel som smakade jul. SÅ GOD!
Paula drack rödvin. Livsnjutarn!
Den här sista kvällen skulle vi på konsert! Lite otippat men min käre far är ett superfan av Carrie Underwood (genre: country). Alltså, han är nästan obehagligt hängivet fan. Han övervägde liksom att köpa merch.. Haha jösses.
Konserten var i Madison Square Garden vilket är en superstor arena så det var väldigt härlig stämning! Även om det inte riktigt är min musiksmak så var det en grym show och kul att se.
Innan allt satte igång så åt vi mat! En riktigt kaosig och stimmig foodcourt vilket stressar sönder mig men slutade med en bowl bestående av sötpotatis, broccoli och kyckling. Det var från barnmenyn. Ja, jag har barnsliga smaklökar, haha.
Sen hade vi photoshoot. Skoja inte att mamma tog säkert 50 bilder för att få till den där som var okej.
Avslutar med en bild från dag 4 när vi skulle åka hem. Då köpte jag en subba till lunch, blir aldrig fel. Älskar skiten!

En smidig flygresa senare var vi hemma och jag är såå nöjd med dessa dagar. Fina fina New York och fina fina familj.

​#bestofnouw

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åhh New York vilken dröm!! Måste besöka asså :'D Så himla härliga och fina bilder, sån wow-känsla!! idanilssonphoto.se
isabylund
isabylund,
Åh vilken ära att du med dina DRÖMMIGA resebilder ger mig den komplimangen, haha. Tack😍❤️nouw.com/isabylund
corneliaeri
corneliaeri,
Weey, blir ju inte direkt mindre sugen på att åka dit nu <3 Kändes som att ni hann ganska mycket på fyra dagar! nouw.com/corneliaeri
isabylund
isabylund,
Jaa jag tror vi maxade dem rätt bra, haha. Men vad annars göra i nevvan liksom? vill ju vara ute och kolla på saker hela tiden🙈😘nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229