NÄR JAG HAR PMS..

.. då är självkritiken inte nådig kan jag lova!! Är dock väldigt tacksam att jag börjat se mönstret och inser att det är just PMSen som gör mig såhär sänkt och får mig att ifrågasätta prick allt i mitt liv. Det är framförallt tre saker som är ständigt återkommande att ogilla med mig själv såhär dagarna innan mens:

1. Att jag inte anstränger mig med mitt utseende. Jag är för bekväm och prioriterar så jäkla konstigt gällande det här.

2. Att jag har sån tråkig vardag och är dålig på att styra upp andra aktiviteter. Känslan av att ”ingen dag är den andra lik” är totalt främmande för mig.

3. Att jag är så handlingsförlamad. Som tex att jag skriver en lista nu med saker jag vill förändra men sen händer inte mer än så. Har inte energin.. Uh, fy vad jag föraktar den egenskapen hos mig själv just nu!

Men ni vet vad som gäller vid PMS va?! Då ska man inte fatta några viktiga beslut, inte ge plats åt de negativa tankarna och man ska överlag INTE lita på något som ens hjärna säger åt en. Istället är det för en gångs skull helt okej att ignorera känslor och tankar och distrahera sig med härliga inspirationsbilder som de ovan :))

I övrigt kan jag inte säga att jag känner av PMS fysiskt eller att jag är ovanligt sötsugen eller så, utan det är framförallt denna självkritiken som drar igång. Hur blir ni vid PMS? Om ni nu märker av det.. Låt oss dela erfarenheter, haha.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer