Jag tror jag börjar acceptera faktumet att sommaren går mot sitt slut. Vilket såklart är deppigt men ändå är jag förvånad över att jag inte är mer deppad. Alltså, mörker och kyla är riktigt ångestframkallande för mig och jag fasar alltid för vintern. Jag hade dessutom så höga förväntningar på vädret och allt jag skulle hinna med denna sommar som INTE har uppfyllts, borde därför må dåligt över det också. Men ändå sitter jag här och känner mig.. nöjd?! Nöjd för att jag denna sommar levt mer än på flera år. Nöjd för att jag mått bättre än på flera år och för att jag gjort så många saker som är utanför min lilla trånga comfortzone.

Tänkte därför vi ska göra en mini-throwback med några bilder från sommaren. Ser att fika är en gemensam nämnare mellan många av mina fina stunder, haha.

Har varit på två dagsfester och insett att det är SÅ mycket min grej. Älskar det!

I början av juni var Paula här en helg. Vi sov en natt på hotell, åt god mat och umgicks. Åh, sånt borde man verkligen göra oftare. Hotellfrukosten var helt klart bland det bästa med den helgen ;)
Jag firade midsommar i Ö-vik vilket känns som minst ett halvår sen. Får litet sting i magen när jag tänker på hur ljust det var då och att hela sommaren låg framför en.. men det är bara självplågeri att tänka på det så vi går vidare.
Mamma och pappa var här några dagar och givetvis tog jag med dem till Rosendals på Djurgården. Avslutade sedan med besök på Gröna Lund. Så mysig dag.

Var ju faktiskt sommar när jag gjorde sista jobbpasset hos familjen Warg. Även det känns så avlägset. Saknar dem, Elvis har blivit så stor nu!

Isabelle var i stan en dag och då skulle det fikas! Hade premiärbesök på Mr Cake (som ni kan läsa om här) och jag blev inte besviken.

Inte badat i närheten av så mycket som förra året, men jag har iallafall doppat mig betydligt mer än andra somrar i vuxen ålder. Minns förra sommaren när jag gick ner och kvällsbadade vid 22 och svettades i shorts och sport-BH. Tror jag glömt exakt hur varmt det var förra sommaren, känns sjukt osannolikt att ha haft den värmen i Sverige.

Jag har druckit mer alkohol denna sommar än senaste fyra åren totalt! Säger det med en blandning av dåligt samvete och glädje. Orkar inte ge en utförlig förklaring vad jag menar men i min värld är alkohol ofta lika med att jag lever!
Sen har jag också fått till massa andra mysiga fikadejter med mina vänner som jag saknat så under våren! Känns verkligen som att jag tagit ikapp mitt sociala liv denna sommar och jag är så tacksam och glad över det.

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229