NÅGRA SPANINGAR FRÅN SENASTE DAGARNA

Hej och glad söndag finisar! Hoppas ni har en riktigt härlig dag framför er, vad ni än hittar på! Min plan är fika med Hanna, eventuellt en dejt ikväll och däremellan fixa lite här hemma inför veckan då jag blir lugnare inombords när jag känner mig i fas. Helgerna har blivit lite av komma-ikapp-tid vilket kanske inte låter som en så hållbar strategi för livet men jag är ändå rätt fine med det. Men först ska jag dela med mig av några saker jag tänkt på under veckan som gått.

- Min kropp behöver en riktig upprustning! Nu när jag jobbar lite mer så tjänar jag ju även lite mer = möjlighet att spendera mer pengar. Listan över *treatments* jag vill göra framöver är därför oändlig. Vi snackar ansiktsbehandling, pedikyr, kanske lite botox här och där, fixa naglarna regelbundet. And so on.

- Tror jag kan ha sagt detta förr men jag tycker verkligen att Flora är den mest briljanta bloggerskan i Sverige! Läser inte hennes blogg regelbundet men varje gång jag går in slås jag av hur hon lyckas kombinera roligt, vackert, intressant och lättsamt skrivande. Det är fan en konst!

- Tycker det är så fascinerande att vissa människor fortfarande har sin ålder synlig på FaceBook. Vilka är ni? Och hur kan ni vara så chill med åldrandet att ni inte vill dölja det på alla tänkbara sätt?

- Min stora obsession just nu är sushi! Tycker egentligen inte ens det är speciellt gott men såg en tjej äta det i en mukbang för nån vecka sen och har varit så jävla sugen sen dess. Det är ju något med den salta soyan kombinerat med wasabi. Mmmmh!

- Tror faktiskt att jag börjat bli lite mer accepterande kring min personlighet. Alltså, jag känner ju fortfarande väldigt ofta att jag är ”för intensiv” och betydligt knäppare än de flesta, men det är inte riktigt samma självförakt kring det som tidigare. Mer nån slags uppgivenhet och acceptans som sagt för det är så himla jobbigt att hela tiden anstränga sig för att vara på ett sätt man egentligen inte är. Ser ändå det konstaterandet som ett framsteg?! Haha.

- Jag har nu blivit en person som delar djurklipp i Instagram. Visar dem även för kollegor och vänner samtidigt som jag exalterat säger ”kolla vad rolig den här hunden är!!”. Jösses.

- På tal om Instagram så är det SÅ skönt att avfölja folk där. Känns som ett statement när man äntligen klickar på ”sluta följa” på den där ganska taskiga snubben som bara hör av sig när det passar honom, eller den personen som får en att känna sig ful och misslyckad ur jämförelseperspektiv. Befriande är vad det är!

Nog pratat om mig och min vecka, nu vill jag höra något om er. Vad har hänt på sistone? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer