NÅGRA SAKER JAG SER FRAM EMOT

Hej fina! Även om denna höst är mer svårplanerad än tidigare år så är det ändå mycket saker jag ser fram emot just nu, tänkte dela med mig av några av dem:

Fredag: då kommer mina föräldrar hit. Ska bli så mysigt!

24:e oktober: min födelsedag! Hurra! Som jag skrev i måndags så är det väl en viss skräckblandad förtjusning, att åldras är inte precis något att hurra för men en dag där man får kräva uppmärksamhet utan att ses som bekräftelsesökande är ju fantastiskt!

31:a oktober: nästa helg ska @annawickell ha Halloweenfest vilket ska bli SÅ kul. Som jag konstaterar varje år vid den här tiden så har jag aldrig varit på en ”riktig” maskerad någon gång så jag är redan himla pepp!! Även om jag nog inte kommer vara satsigast gällande outfit så tänkte jag försöka liiite mer än förra året när min utklädnad var ett par djävulshorn, haha.

Äta lussekatter
: tycker absolut det är för tidigt att börja med allt annat jul-relaterat innan advent men lussekatter är ett undantag. De borde finnas tillgängliga året runt tycker jag, otroligt att en sån halvtorr liten bulle kan vara så jäkla god?!

Åka till Karlstad: har inget bestämt datum för det men det var alldeles för längesen jag var i min älskade hemstad.

21:a december: det är då det vänder och vi går mot ljusare tider igen. Jag tycker verkligen det är så uppmuntrande tanke även om det knappast märks någon skillnad på flera veckor.

Kunna boka en resa utomlands: bara den känslan att ha något att se fram emot. Saknar att få planera, drömma och längta. Och den förväntansfulla känslan när man åker ut mot Arlanda, åh vad jag längtar efter den.

Julmys: okej jag ska inte utveckla den punkten för det är som sagt för tidigt för julpepp, men var ändå tvungen att skriva med det för jag tycker verkligen allt som har med jul att göra är sååå mysigt! Det är det som får en att inte deppa ihop i decembermörkret.

Har ni något ni längtar efter extra mycket just nu?

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Åh lussekatter! 🥰

nouw.com/evelinajosefines
Felicia,

Oj vad jag blev sugen på pepparkakor!!! Det måste jag köpa i helgen haha

feliciahblogg.webblogg.se
agnesmathilda
agnesmathilda,

Mysigt! Jag längtar också till julmys, haha... Håller mig dock till 1 december med att börja lyssna på julmusik och jag kommer inte julpynta innan december heller. Men jag längtar!

nouw.com/agnesmathilda
isabylund
isabylund,
Jaaa fin känsla det är att se fram emot saker💜
nouw.com/isabylund
Ewe,

Bra lista 😊 Måste också göra en sån. Just nu vill jag bara ha vår 2021 och om jag inte har något att se fram emot fram till dess kommer det bli en tuff vinter haha

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
Ja verkligen, blir så jävla deppigt utan några ljusglimtar 🙈 gör gärna en och säg till se så får jag läsa dina, haha!
nouw.com/isabylund
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Roliga saker att se fram emot! 😃 <3

nouw.com/sarahlinnsliv
IP: 2a01:4f8:140:224d::2