NÅGRA RUTOR FRÅN FÖRRA VECKAN

Innehåller affiliate-länkar

HEJ! Tänkte jag skulle visa er de få bilder jag har från förra veckan, kameran gick inte precis varm så att säga. Kändes inte som jag gjorde något spännande alls och sen att solen går ner vid 15 underlättar inte heller. Jag längtar verkligen tills den 21:a december då det vänder och vi går mot ljusare tider. Även om det handlar om några minuter i veckan så är det en milstolpe - så symboliskt och hoppingivande!! Hursomhelst, här kommer bilderna:

Börjar med dessa mysiga från Gamla stan. Jag har blivit sån romantiker på sistone och bara av att gå förbi den restaurangen till höger så svävade jag iväg i en fantasi om hur mysigt det vore att bli bjuden dit på datenight med pasta, rödvin, livemusik osv. Lady & Lufsen style, haha.

Hade en mysig stund hemma i soffan samtidigt som regnet smattrade mot rutan // Jag i lördags: ”ska vänta med att shoppa till Black Friday". Jag i söndags ”åh vad fin, måste ha direkt!” (när jag såg denna). Gillar verkligen att jag är så konsekvent :)))

Den här låten går på repeat i mina AirPods just nu, älskar! // Det här såg så sorgset ut. Ville ge både automaten och personen som skrivit på den en kram.

Fick julkänslor inne på H&M Home // Har spanat in den här bänken länge nu och i veckan slog jag till! Tänker att den passar bra i min hall med några snygga lådor i rotting på nedersta hyllplanet.

Riktigt så har det inte blivit än dock. Låt mig få berätta historien om denna möbel. Dessa två bilder ger mig rysningar, den till vänster då den innebar att kånka något jävligt tungt och otympligt på tunnelbanan i rusningstrafik = vidrigt, och den till höger för den innebar att montera saker och behöva vara tålmodig = vidrigt. Så när jag väl (efter många om och men) fått hem bänkjäveln och packat upp allting på golvet så märker jag att jag fått fel delar i min kartong. Fick två identiska hyllplan istället två olika som krävs då det nedersta behöver ha andra hörn för att få plats. Vad är oddsen för det va? Allting var färdigpackat i butik så det var inte jag som plockade ihop det och rörde till. Nu måste jag antagligen packa ihop allt och kånka tillbaka, med kollektivtrafiken, till Åhlens. Näääe hörrni sådana här motgångar kan jag börja gråta av, haha. To be continued..

Med den spännande cliffhangern avslutar jag detta inlägg och önskar er en fortsatt tisdag. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2faa::2