NÅGRA PLUS & MINUS

Innehåller affiliate-länkar

Hej godingar! Hoppas ni har en härlig vecka so far och kunde njuta av pangdagen igår! Jag blev återigen tårögd (japp, PMS och hormoner i rubbning ni vet hehe) när jag gick ut på promenad UTAN att frysa och mötte en liten sopbil som spolade bort gruset från gatorna. Då är det vår! Hoppas denna dag blir lika fin, tänkte börja den nu med några plus och minus från livet:

+ Vet inte om jag nämnt det här för er tidigare eller bara tänkt det, men jag har nog aldrig någonsin varit så fine med min personlighet som jag är nu. Det är så skönt att inse att jag kan vara mig själv allt mer genuint och ofiltrerat utan att be om ursäkt för det.

- Som sagt haft PMS några dagar nu. Blir en hemsk person! Jag gör/säger liksom saker och tänker samtidigt ”jag är verkligen så orimlig just nu” men ändå kan jag inte låta bli att göra det. Haha konstigt nog har jag ändå kunnat ha viss distans till det denna månad för jag har haft ett så pass bra grundhumör dagarna innan och jag vet att det ”bara” är PMSen. Blir mer hanterbart med sämre dagar när man har en ursäkt tycker jag?!

+ Lyckan jag kände igår. Och nästan även en lättnad över att vi tog oss igenom vintern. Åtminstone här i Stockholm var det maxade vårkänslor och jag hade en helt ledig och kravlös dag. Och tänk att vi, förhoppningvis, kommer få fler sådana fina vårdagar framöver.

+ Denna kollektion gör mig så jävla glad! Nostalgiker som jag är så blir jag helt varm i hjärtat av att tänka på tidigt 00-tal, var min primetime haha.

- Jag är så besviken på min egen oförmåga att hantera motstånd. Så fort jag gör något som börjar strula eller blir jobbigt så slutar jag, och det handlar inte om att jag är lat eller odisciplinerad för det VET jag att jag inte är. Men måste typ ha 100% motivation, eller ”kniven mot strupen”, för att göra saker och vuxenlivet funkar inte så.

+ Glada färger! Mitt humör höjdes i ett nafs när jag gick förbi dessa på Bunches. Ångrar lite att jag inte köpte den regnbågsfärgade buketten där <3

+ Är otroligt skönt att ha måndagens tenta avklarad. Vet inte varför jag var så uppjagad över den men tror det upplägget med 3-4 stora essäfrågor där man basically bara ska skriva allt man kommer på under 4 timmar gjorde mig så stressad.

- Tror inte den gick alltför strålande dessvärre.

+ Jag är så kär i Stockholm och can’t wait att få uppleva ännu en vår och sommar här. Staden bara blommar ut då, allt blir så vackert och människorna så glada, haha :’) Senaste dagarna har min stora vår-längtan varit ett glas rosé vid vatten. Gillar inte ens rosé men de två kombinerat ÄR tidig vår för mig!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer