NÅGRA BEKÄNNELSER

Här kommer några random facts about me, vissa av dem är jag mindre stolt över än andra..

- Trots att jag bott i min lägenhet över 2 år tycks jag aldrig lära mig min postadress. Jag måste ha den nerskriven i anteckningar i mobilen för det är två siffror som jag kastar om hela tiden, förstår inte hur de inte kan fastna i minnet.

- Blir alltid lättad när jag får sitta för mig själv på olika färdmedel. Det är fan aldrig bekvämt att vara fast bredvid en främmande människa under längre tid. Om vi sitter tysta blir jag stressad och känner att jag "borde" vara trevlig och ifall hen vill babbla hela tiden blir jag socialt utmattad. Mardrömmen var sist vi flög hem från USA och jag hamnade bredvid en överdrivet pratglad amerikansk kvinna som ville prata konstaaaant (på engelska såklart vilket gör det ännu värre) hela vägen över Atlanten. Tror jag låtsassov hela den resan, haha.

- Jag är väldigt kortsint och kan ibland bli irriterad på mig själv som inte kan fortsätta vara sur när det faktiskt är befogat.

- Julmust är inte gott!! Det slog mig nu under helgen och jag insåg att jag dricker det bara för julstämningens skull. Gjorde även en omröstning på Instagram där förvånansvärt många höll med (Sorry not sorry @linndossing som nog blev provocerad av den haha)

- Ibland när jag träffar någon människa jag tycker är lite märklig eller jobbig kan jag tänka "hur kan hen ha en partner men inte jag?". Och jag är helt seriös i den tanken vilket är oskönt på så många sätt. Både missunnsam, dömande, självgod, icke-ödmjuk.. haha gud.

- Tycker män i mjukisbyxor är bland det sexigaste som finns. Tänk er en nyduschad en med bar överkropp och ett par snygga (viktigt) mjukisbrallor... Ja men mums.

- Jag har svårt för röda dagar och vet inte vad jag ska göra med för mycket ledig tid. Enda undantaget är när man är utomlands och kan ägna dagarna åt att utforska platsen. Har läst flera blogginlägg på sistone där personen berättar att de är lediga en vecka till och inte har några planer alls utan ska ta det lugnt och *bara vara*, vilket jag fattar är något lyxigt i de allra flestas ögon men för mig är det bara en så sjukt ångestframkallande mening! Huuuur fördriver man tid utan att bli uttråkad och rastlös?

- Om jag avslöjade hur sällan jag tvättar vissa typer av plagg (tex mysshorts som jag bara har hemma eller stickade koftor) så skulle ni HÄPNA!

- Jag blir galen på personer som inte säger sin åsikt förrän det är för sent att göra något åt saken. Exempelvis om man ska ut och äta middag och de ber mig bestämma ställe för allt funkar för dem. Säg att jag då väljer en sushirestaurang och allt verkar fine tills vi kommer dit och personen först DÅ kommer med en pik om att ”sushi inte är speciellt bra middagsmat” eller ”det är alltid så mycket folk här” etc. Man ba säg det direkt när jag kom med förslaget eller bit ihop och håll käften. Förövrigt så blir jag mer provocerad av ”diskret klagande” med små pikar än jag blir av uppenbart gnäll.

Hoppas ni tycker sånt här är kul att läsa, jag gör iallafall det hos andra! Puss och ha en fin start på veckan.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ewe,

Jag är också väldigt kortsint men ser det enbart som en fördel, det är ju så skönt! Varför ska man slösa energi på att vara sur när man kan vara glad? 😉 Det är mycket roligare.

Haha men tänk att den märkliga/jobbiga personen förmodligen har en lika märklig/jobbig partner som man ändå inte vill ha 😉

Håller med om för mycket ledig tid... är förundrad över att det är så många som tar långledigt nu kring jul och nyår. Fick 5 dagar förra veckan och 4 denna och det tycker jag är mer än nog. :O Kanske annorlunda om man t ex har barn och är ständigt sysselsatt, eller om man har haft en väldigt stressig period på jobbet och behöver återhämtning, men annars fattar jag inte. Särskilt inte i år då utbudet är så begränsat på saker att göra.

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
Haha jo men det blir negativt när jag förlåter allt (oftast män som behandlar mig dåligt) för att jag inte kan vara sur?! Ingen självrespekt alls då hha. Och det är ju störigt! Men annars är det helt klart skönt att slippa gå runt och sura för saker i evigheter😬
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,

Blir ganska kränkt av din julmustpunkt🙄 skämt och sido, älskar dessa inlägg!! Håller med om vissa punkter <3

Det där med ledig tid uppskattade jag mer när jag jobbade 100%, för då hade man sällan lediga dagar! Kram

nouw.com/linndossing
alexandrastrom
alexandrastrom,

Känner igen mig i såå mycket!! Håller verkligen med dig om en nyduschad snubbe i mjukisbyxor, yumyum!!! <3

nouw.com/alexandrastrom
isabylund
isabylund,
Haha jaa då är de mumsiga!😍
nouw.com/isabylund
beattriicee
beattriicee,

Kan verkligen hålla med dig om hur härligt det är med killar i mjukisbyxor!!! 😍😍

nouw.com/beattriicee
isabylund
isabylund,
Mums🥰🥰
nouw.com/isabylund
Ida,

Åh håller med om såå många!! Asså sista är ju så jag också haha, blir också fett irriterad om de yttrar sig i sista sekund liksom, vaaarför sa ni inte bara det till en början liksom så kunde vi kollat på annan restaurang haha :')

idanilssonphoto.se
isabylund
isabylund,
Haha jaaa så störigt beteende!!🤣
nouw.com/isabylund