NÅGOT SOM GÖR MIG..

.. lycklig: sol, långfika med vänner, vinkvällar, att umgås med min familj, soluppgångar vid havet, dagens första kaffekopp, att göra ett riktigt reafynd. The list goes on, det finns ändå mycket som gör mig glad!

.. stressad: när jag har lågt batteri på mobilen. Eller när någon går snabbt bakom mig med klackar. Blir också småstressad när det inte finns några extra rullar med toalettpapper på den där hållaren som man kan stapla ”reservrullar” på (haha förstår ni vad jag menar? Tar förgivet att alla har en sån i sitt hem!?).

.. avundsjuk: människor som *värnar vardagsglädjen* och lever ett liv där ingen dag är den andra lik.

.. förväntansfull: när jag kan planera en resa. Åh, få saker gör mig så exalterad och jag saknar verkligen den känslan just nu.

.. generad: lökiga komplimanger, om de inte sägs på ett skämtsamt sätt. Exempelvis om man är på dejt och killen kollar en djupt i ögonen och säger ”gud vad du har vackra ögon”. Skulle dö, haha.

.. ångestfylld: när någon ignorerar eller avvisar mig. Nepp, det kan jag inte hantera!

.. arg: det här har jag skrivit flera gånger förr men blir tokig när någon förminskar andras känslor/upplevelser. Meningar i stil med ”vad har hon att må dåligt över?” och ”hen har ju inte riktig ångest” kan få det att krypa i min kropp av frustration.

.. lugn: när något varit rörigt men jag fått sortera och strukturera upp det i listor och känner att jag har koll på läget. Då får jag ett lugn i själen.

.. peppad: citat!! Antingen fina som gör mig berörd eller riktiga powerquotes. Här är några favoriter från just nu, ta åt er!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

corneliaeri
corneliaeri,

Känner igen det där med ångestfylld pga någon ignorerar, men blir ännu mer ångestfylld när jag ser att någon person ignorerar en annan person... Eller typ ser att någon blir utfryst osv. Det gör ONT. 😢 Försöker såklart alltid få den personen att känna sig inkluderad då ändå, men ibland spelar det liksom ingen roll för i den ”ignorerades” ögon är det ju den gruppen som ignorerar en som spelar roll, den ”coola” gruppen. Fy. Det gör mig så ledsen!

nouw.com/corneliaeri
isabylund
isabylund,

Jaaa det är heartbreaking💔 kan typ inte ens se det på film utan att det känns plågsamt!

nouw.com/isabylund