NÅGOT SOM ÄR..

Något som är fint: när man fördjupar sina relationer. Jag tänker och pratar mycket om relationer av alla dess slag just nu, tycker det är ett så intressant ämne. Och det är något vackert med att komma till det stadiet att man börjar förstå hur en person funkar, varför hen reagerar på vissa sätt i vissa situationer, hur hen vill ha sitt kaffe, vad som gör personen irriterad osv. Blir glad då! Ännu gladare om det är någon jag tycker om såklart.

Något som är ledsamt: att så mycket osunda och skeva beteenden har blivit normaliserade i samhället.

Något som är märkligt: personer som kombinerar fika + alkohol. Typ dricker bubbel och äter en bit kladdkaka. Eller ett glas vin och en glass. Nej, sluta genast. Man blandar inte på det sättet, bestäm er om ni vill fika eller vina.

Något som är gott: bullar i alla dess former!! Att jag aldrig aldrig tröttnar på det, hur är det möjligt att vara så gott? Allt från klassiska kanelbullar till gifflar till kardemummabulle till någon kanellängd.

Något som är vardags-irriterande: ankelstrumpor som hasar ner i skorna och sätter sig som en knölig korv mitt under fotsulan. Kan ni relatera till det? Jag blir TOKIG!

Något som är bra: serieutbudet just nu. Tipsade om några favoriter i det här inlägget men ni får gärna kommentera här nedan vad ni kollar på. Ändå väldigt snällt av produktionsbolagen att lägga in så mycket göttigt nu på hösten när vi behöver något att underhålla oss med :))

Något som jag vill göra: boka en resa till värmen. Oj vad originell önskan från en svensk i oktober va?! Haha nej men behöver verkligen det. Inte bara för att jag vill komma bort och få en dos sol under vinterhalvåret utan jag behöver något att se fram emot också, en morot i vardagen. Och är inte längtan en underskattad känsla? Tycker det är fint att längta efter något/någon.

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer