NÅGOT JAG SAKNAT I MITT HEM!

- inlägg i samarbete med Sudio -

Hallå vänner! Nu ska jag visa ett nytillskott hemma hos mig som varit så efterlängtat; en högtalare! Närmare bestämt Femtio Black från Sudio.

Fattar inte att jag INTE haft någon form av högtalare tidigare med tanke på att jag alltid lyssnar på något när jag är hemma, vill ha ljud kring mig i lägenheten så antingen är det musik, poddar eller något från Youtube. Hade jag vetat att det var såhär stor skillnad i ljudkvaliteten (jämfört med att bara lyssna genom datorn/mobilen) så hade jag antagligen skaffat en tidigare. Hursomhelst, nu har jag haft den här någon vecka och spontant är det två saker jag uppskattar extra mycket och vill lyfta fram:

1. Den är så fin! Gillar när teknikprylar även kan bli nästan som en inredningsdetalj. Har inte bestämt var den ska få stå men det lutar åt där i hyllan. Visst passar den in fint där? Ignorera min kaktus som ser så spretig och ledsen ut, haha. (Tar dock gärna emot tips om hur man får den att sluta säcka ihop sådär).

2. Den är superenkel att använda. Jag är inte precis känd för att vara teknisk av mig men den här behövde jag inte ens bli irriterad på innan det funkade. Var verkligen bara att trycka på on-knappen, gå in på Bluetooth på mobilen, koppla upp sig till den och vips kom ljudet ur högtalarna istället för mobilen. Enkelt och smidigt utan massa förvirrande knappar och funktioner som ni ser.

En annan fördel är att den är trådlös och väldigt liten och lätt så det är bara att flytta den mellan rummen där hemma. Räckvidden är 10m men antar alla inte bor i en liten etta, haha. För min del har den tex fått följa med till köksbänken när jag skulle laga mat och ville fortsätta lyssna på min ljudbok. Har också förstått att vissa gillar att lyssna på podd när de duschar och eftersom den är vattentät kan den följa med till badrummet också. Ni behöver kanske inte utmana ödet och ta med den ända in i duschen dock, hehe. Jag har en känsla av att denna kommer få följa med på många utflykter i sommar, strandhäng och picknickar blir alltid lite trevligare med musik eller podd som sällskap. Åh vad jag längtar efter de stunderna <3

Annan info som kan vara bra att veta är att det är 3 års garanti på produkterna för kunder som registrerar sig på Sudio Sphere och just nu för alla kunder en presentpåse vid varje köp.

Som avslutning vill jag dela med mig av en rabattkod! Anger ni bylund15 så får ni 15% rabatt på hela sortimentet (giltig i 90 dagar). De har såklart inte bara högtalare utan även hörlurar som jag hört mycket bra om, spana in hela utbudet här och använd gärna min kod ifall det är något som faller er i smaken :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer