NÅGON JAG VILL BYTA LIV MED, NYÅRSSTRESS & LJUVLIGA DOFTER

Godmorgon mina fina! Tycker den här veckan känts ganska lång, fast på ett bra sätt. Känns som jag gjort mycket blandade saker och det är skönt med lite variation i vardagen ibland :) Här kommer veckans lista.

VECKANS BÄSTA: ganska många saker tycker jag! Listade de flesta i fredags så blir lite upprepning nu, men jobbet har gått bra, det har varit mysigt att träffa två fina vänner, roligt att gå på event, pratat av mig om sjukt välbehövliga saker hos psykologen och vi har fått se solen. Jävlar vad det gjorde mycket att få lite ljus, håller ni inte med?

VECKANS SÄMSTA: har känt mig matt i kroppen. Inte trött som i sömnig utan mer att det känts jobbigare än vanligt att gå uppför trappor och tyngre att bära matkassar. Tycker det är så obehagligt att känna mig så, får anorexi-flashbacks.

VECKANS GODA: har inte fikat på café en enda gång denna vecka! Insåg det nu när jag skriver den här listan och det är ytterst ovanligt kan jag säga er. Därför är det godaste jag ätit dessa kex. Haha ordet kex alltså.. blir 5 år på nytt varje gång jag använder det.

VECKANS TANKE: Har börjat känna nyårsstress redan nu! Folk runt mig börjar planera outfits och smida planer och jag har ingen som helst aning vad jag ska hitta på förutom att jobba på dagen. Alltid lika rädd att inte hitta nån fest och sitta ensam hemma, det vore så deppig start på 2020 :’(

VECKANS MYSIGA: fick träffa Elvis igen för första gången på flera veckor. Min lilla plutt <3. Dessutom hade Ida garderobsrensning så det var perfekta dagen att gå dit, hehe. Fick med mig en blommig blus hem som jag suktar efter länge! Den jag har på mig på bilden ovan om någon undrar.

VECKANS UTMANING: jag ska sluta snooza på morgonen. Fy, det är en plågsam tanke! Det var min psykolog (undrar hur många gånger per inlägg jag nämner honom) som tyckte jag skulle testa att gå upp direkt istället. Finns tydligen massa negativa effekter med att ligga och dra sig, dessutom tror han det spär på min morgonångest. Så ja, nu ska jag prova att bara ha ett enda alarm och se om jag mår annorlunda av det.

VECKANS INSIKT: det här är absolut bästa tiden på året för min doftkänsliga näsa! Kom in i personalrummet och en våg av clementindoft slog emot mig. Får så mysiga associationer till det. Andra dofter i topp är: kanel, granris, glögg och pepparkakor. Vill ni lägga till nån?

VECKANS VILL-HA: Jag skulle så himla gärna vilja byta liv med Molly för en dag. Eller för en månad kanske. Eventuellt ett år. På riktigt så är det där (de delar vi får se i bloggen) mitt drömliv. Tror många skulle säga att det är en ganska ytlig livsstil som inte är kul i längden men jag tror fan jag skulle älska det varje dag, haha.

VECKANS MENTALA VILL-HA: vara så trygg i mig själv att jag inte ens tänker tanken att folk skulle kunna skratta åt mig, eller tänka nedlåtande saker, bakom min rygg. I vissa situationer kan jag verkligen få för mig det bara utifrån en blick mellan två personer eller ett leende som jag tycker är hånfullt.

VECKANS IRRITATION: ibland sparas inte inläggen här fastän jag tryckt på spara utkast och det står ”sparat + den tiden det är just då”. Så när jag går in nästa gång har det senaste jag skrivit försvunnit. Suck. Bloggstrul kan göra mig galen!

VECKANS TIPS: Blev så glad när jag hittade detta skimmerpuder från H&M i min sminklåda. Ger verkligen fint lyster i några svep utan att vara ett solpuder. Så prisvärd också!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Lightworkers
Lightworkers,
Känner att solljuset helt och hållet räddade min vecka haha 😃 <3 /L nouw.com/lightworkers
isabylund
isabylund,
Jaa fan vad det gav energi ändå🥰nouw.com/isabylund
Emma Engström
Emma Engström,
Hoppas verkligen inte att den matta känslan i kroppen håller i sig, så hemskt det är! Åhh julkänslan börjar ändå komma lite smått du, och i näsan har man faktiskt kännt av det 😃 KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229