MYSIG FIKA PÅ VETEKATTEN OCH SISTA JOBBDAGEN!

Innehåller affiliate-länkar

Igår hade jag en så himla mysig dag! Kan det bli annat när man kombinerar ledig + sol + efterlängtad vän?! Körde givetvis stenhårt på "on Wednesdays we wear pink"..

Vill ni också klä er i rosa nästa onsdag så hittar ni världens finaste tröja HÄR. Bara 149 riksdaler!

Den efterlängtade vännen var alltså Isabelle och vi hade en väääärldsmysig fika. Hamnade såklart på Vetekatten som alltid. Älskar det stället så mycket! Mer om den fikan längre fram.

Heeeej finingar!

Ja, det är inte sista jobbdagen ever hoppas jag utan innan långhelgen. Känner redan att jag kommer bli så rastlös där på söndag, i min värld är jag antingen suuuuperstressad som i början av denna vecka eller så har jag så mycket dötid att jag inte vet var jag ska ta vägen. Balans är ett helt främmande begrepp för mig.
Hur känner ni inför påsken då, ska det bli mysigt eller vill ni bara gömma er och snabbspola dagarna? Vissa fattar nog inte alls det sista "hur kan man vilja det?" liksom. Men jag vet känslan så om någon känner så är ni inte ensamma iallafall <3

Efter jobbet idag har jag egentligen inga speciella planer, ska sätta mig med datorn och bocka av lite saker. Sedan fixa därhemma och packa lite. Beter mig alltid som jag ska flytta utomlands ett halvår även om jag är borta till söndag, haha. Rensa kylen, städa så det är fint när jag kommer hem, tömma soporna, stänga av vattnet och elen. (det sista var ett skämt, har inte riktigt gått så långt. Än)

Imorgon ska jag upp vid 5 för att ta första tåget till Karlstad, fasar lite för känslan när alarmet ringer. Och vet ni! Jag bokade plats i en "tyst vagn". Har alltid tyckt personer som gör det är bittra, arga och ogillar sina medmänniskor.. har jag blivit en sån nu? Näe, men det är faktiskt för att jag vill sova, annars gillar jag ljud runt mig, blir stressad av tystnad, haha.

Jaja, nog babblat. Nu är det hard workwork! PUSSPUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ewe,
Haha jag kommer antagligen börja bli rastlös redan imorgon... men det ska bli skönt att få sova ut i fyra dagar 😃
PS Tysta vagnar är aaaassköna 😊 (jag är inte bitter)
nouw.com/ewees
isabylund
isabylund,
Yep, rastlös nu 😉 Ska nästan kolla om jag får jobba extra imorgon, haha! Men sååå skönt att få vila upp sig! kram <3
nouw.com/isabylund
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hoppas du sover lite just nu i vagnen då 😉 Alla kramar vännen och hoppas du får en fantastisk påsk <33
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
Det gjorde jag nog, haha! Hoppas din påsk är/varit suuuperfin goding <3
nouw.com/isabylund