MOT EVENTET & NÅGRA NYA SAKER SOM FLYTTAT IN!

Innehåller affiliate-länkar

Hej mina hjärtan! Idag är jag på ett strålande humör, inte ens regnet får mig speciellt grinig. Kanske för att jag startade dagen med psykologsamtal?! Det la en bra grund för mitt mående, haha. Eller så är det för att jag precis svept 2 koppar kaffe. ELLER för att jag snart ska åka till stan, möta upp @matildaberlin och gå på event. Kul torsdagsgrej. Hoppas de bjuder på bubbel!! Skoja. Hoppas det är trevliga människor där menar jag såklart :))

Innan jag drar vill jag bara visa er tre nya köp som jag är mycket nöjd med.

1. Först ut är denna svarta tröja som jag tänkte ha på jobbet. Kan konstatera att den är i det skönaste materialet jag haft på mig - så galet mjuk! Inte en optimal outfitbild det här men den är bara basic svart förutom här på ärmarna där det är små pärlor. Jag gillar ju när enkla plagg har nån liten detalj som gör dem snäppet roligare!

PS. Nån annan som ville pilla bort den vita tråden? Kom på mig själv att skrapa på skärmen haha.

2. Passade på att fynda denna mini-plånbok för 75kr! Min gamla kändes så klumpig och jag har insett att jag oftast egentligen bara behöver ha med mig: körkort, Friskiskort, bankkort och mitt presentkort på Mr Cake. Hah, säger en del om mig när jag har mer användning för kort på Mr Cake än tex bibliotekskort :)))

3. Har också börjat använda den här igen. En grön primer som ska ge en jämn bas och neutralisera hudtonen. Jag har nämligen ganska ojämn färg i ansiktet med lite röda partier här och där så då lägger jag ett tunt lager av den under min foundation. Tycker det är en bra sminkprodukt för mitt utseende så den kan ni testa om ni har liknande färgproblem i ansiktet.

Allright peeps nu ska jag göra mig iordning litegrann, även om det känns ganska onödigt eftersom jag kommer se ut som en pudel i håret så fort jag går utanför dörren men.. haha. Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas verkligen att du och Matilda fick en grym dag på eventet idag, så kul!! Hoppas såklart på en update därifrån hihi <3 nouw.com/emmaengstrom
isabylund
isabylund,
Det var supermysigt!! Och självklart kommer det, haha u know me 😉nouw.com/isabylund
Ida
Ida,
Var kommer tröjan ifrån? Älskar!
isabylund
isabylund,
Tack finis! Den är från Zara 😊nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229