MITT NYA JAG

Innehåller affiliate-länkar

Jag skrev ju tidigare i veckan att vi skulle prata mer om underkläder, nu är det dags! Märkte att det blev en liten miss när jag länkade hit och sa att de hade 50% på allt, det erbjudandet tog visst slut dagen innan så ledsen för falsk marknadsföring hehe. Men JAG hann iallafall passa på att fynda dessa två :))

Mitt nya jag är en person som alltid har läckra underkläder! Allra helst ska de vara matchande set från typ Agent Provocateur. Det är kanske lite väl satsigt (dyrt framförallt) men tänk ledorden spets och transparenta material. Skulle förklara för mamma vad jag var på jakt efter och sa ”sådana jag kan tänka mig att drottningen av England har”, mamma tänkte då på Queen Elisabeth vilket INTE är min målbild, haha. Syftade nog snarare på någon karaktär från serier som utspelar sig bland överklassen i England på 1600-talet där de bor på slott och går på baler varje kväll. DE hade garanterat sexiga underkläder! Hursomhelst, jag köpte som sagt två nya förra veckan och även om de inte är den lyxen jag har som mål så är det iallafall lite närmare än mycket annat jag äger.

Svårt att ge en rättvis bild på den svarta men det är denna och banden är liksom lite bredare och enbart i spets.

Appropå det här med att vilja vara en person som är på ett visst sätt, jag har ganska många sådana saker utöver att ha fina underkläder. Bland annat vill jag vara en person som bakar sitt eget bröd, fixar håret varje dag, använder läppstift, är en fantastisk värdinna som är helt bekväm med att bjuda över folk på olika tillställningar samt någon som äääälskar att vara på landet.

What about you, vem skulle ni vilja vara? :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så fina bh:ar 😃

nouw.com/sarahlinnsliv
A
,

Skulle också vilja vara en sån som bakar o gillar att laga mat, men har insett (och accepterat) att jag inte tycker det är kul och blir inte alls tillfredsställd eller lugn av att stå i köket.

Men annars tycker jag det där med att inte vara så fixig med håret etc är ett personlighetsdrag du ska vara nöjd över 😊 sen om man är naturligt lagd så, att smink o hår känns viktigt, så ska man embracea det såklart 😊

isabylund
isabylund,
Nä jag får väl också försöka acceptera det I guess 🙈 hitta andra saker jg är bra på än smink och bakning! Haha. Kram och ha en fin helg!
nouw.com/isabylund
linndossing
linndossing,

Åh vad kul, snygga underkläder gör verkligen att man känner sig snyggare!! Puss

nouw.com/linndossing
alexandrastrom
alexandrastrom,

Man känner sig alltid lite extra fräsch med nya underkläder <3

nouw.com/alexandrastrom
isabylund
isabylund,
Ja eller hur, magic trick 💫
nouw.com/isabylund