MITT MEST ANVÄNDA PLAGG & NÅGRA SAKER JAG INTE KLARAR AV!

Ja, jag tror nog att denna blommiga klänning åtminstone är ett av mina tre mest använda plagg, finns X antal sommarbilder på mig iklädd den, haha. But I love it, är så skön och enkel men ändå känner jag mig sommarfin i den :)

I dess ära kommer därför här några bilder från i söndags när den givetvis åkte på.

Annars då? Allt rullar på fint här, eftersom jag hade lite småångest i början av förra veckan för att jag inte ”tog vara på dagarna” och gjorde saker efter jobb så har jag försökt få in mer av det denna vecka. Och guuu så härligt det känns när man gör saker man VET är bra för en själv och ens livskvalitet, även om det tar emot liiiite innan. Kan berätta mer om de senaste dagarna längre fram (målar upp det som att jag gjort något storslaget men så är det absolut inte så sänk förväntningarna, haha) för nu vill jag nämna några random saker jag märkt att jag har väldigt svårt för.

1. När människor uttalar städer med dialekten eller språket man pratar där. Tror ni alla hört någon säga Göööötlaborggg på överdriven göteborgska eller Barcelona med spansk accent. Haha alltså jag får en spasm i kroppen av cringe när någon gör så. Sluta genast!

2. Att bli avföljd på Instagram. Jag vet att alla blir det, jag avföljer ju själv folk då och då och, precis som i verkliga livet, är det praktiskt taget omöjligt att fortsätta ha kontakt med alla människor man någonsin mött. Ändå är det något med det som gör mig så.. stött? Kanske inte om det är ett spökkonto eller en medelålders man från Asien men när det är någon bekant. En gammal dejt eller någon man träffat på en fest för flera år sedan. När det är någon jag träffat irl så blir det personligt för mig. Är det logiskt? Kan vi inte snälla prata lite om det?

3. När någon kallar sig själv för ”lilla jag", och det inte är med glimten i ögat. Sker ofta i sammanhang som typ ”vem hade kunnat tro att lilla jag skulle lyckas få det jobbet” eller att personen lägger upp en selfie med bildtext ”lilla jag”.

4. Vattenmelon. Jag försöker och försöker för det är en så somrig grej, men näääe. Det smakar inte gott hörrni och är typ en spröd konsistens som gör mig illamående efter bara 1-2 skivor.

Nu måste jag skynda mig mot jobbet, ha en finfin dag. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer