MINIPILLER, VIN & LITE ANNAT

Hejjj hej! Hoppas ni har en fin tisdag! Jag ska iväg och jobba nu men under tiden kan ni få läsa om några saker jag tänkt på sistone..

1. Vilken tur jag har er så ni kan lära mig lite om hur bebisar blir till (ang. det här inlägget). Komiskt att jag är 29 år och uppenbarligen inte vet nått alls om min kropp, haha.
Hursomhelst så funderar jag på att börja med minipiller. Åt p-piller ett tag men tyckte det påverkade mitt mående för mycket. Dock så mår jag mycket bättre rent generellt idag än jag gjorde då, men vet inte om jag vågar riskera nått. Som jag förstått det har minipiller nästan samma funktion men mildare i hormondosen, har ni provat? Litar mer på andras erfarenheter än Google :)

2. Visst är det alltid som roligast med saker man inte får skratta åt? Typ när nån slår sig (inte allvarligt såklart). Katja brände sig på kaffet när jag var hos henne sist och jag kunde.inte.sluta.skratta. Hennes miner var liksom oslagbara.

3. Jag har fått sånt sjukt sug efter glassbåtar! För mig är det sån jäkla nostalgiglass! Jag har en utarbetad teknik kring hur den ska ätas för att bli så njutig upplevelse som möjligt, kan bli frustrerad när nån äter den på ”fel” sätt. Haha.

4. Har börjat se en ny serie på Netflix. Den är spansk och heter La casa de papel och handlar om ett rån mot en myntfabrik som går väldigt snett. Tycker den är jättebra men har ändå märkt att nästan alla serier blir för långdragna för mig. Kanske är jag för lättuttråkad men om det inte är en serie med fristående avsnitt så räcker det med 4-5 avsnitt. Har tröttnat på Handmaids tail nu för den tar fan aldrig slut?!

5. Har infört en ny regel i mitt liv. Nämligen att alltid ha en flaska vitt vin i kylen. FY FAN vad jag är påväg att förvandlas till en person jag vill vara. Känns som alla coola människor alltid har bubbel på kylning. (Ignorerar faktumet att resten av kylen består av morötter, leverpastej och näringsdrycker, haha)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
Jag äter p-piller som heter cerazette och mår gött av det. Mådde dock gött av p-stav också. Och p-ring. Och P-plåster... har testat det mesta känns det som, hehehe XD Och Glassbåt är, förutom cornetto jordgubb, min favoritglass i hela världen och därför mååååste jag veta: hur äter man dem på RÄTT sätt? 😉 För jag misstänker att jag äter fel, hahaha! Älskar dem ändå förstås..ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
haha din kropp mår bra av hormoner tydligen då 😉 åh så svårt att förklara, kanske borde göra en tutorial😅 men först chokladen på halva glassen ungefär. Sen våfflan som är runt den halvan. Då är det bara glassen kvar som ”sticker ut” från våffeldelen man håller i (den halvan som är intakt haha). Då äter man glassen. Sen fortsätter man på samma sätt inåt tills glassen är slut: choklad, våffla, glass. Slutar ofta med att man håller i en pytteliten bit våffla på slutet. Mums!nouw.com/isabylund
Ajli
Ajli,
Omg, jag äter fel 😂 fast jag äter all glass fel enligt Erik... magnum Classic äter jag uppifrån och ner och han blir vansinnig för tydligen ska man äta chokladen på ”smalsidan” först, runtom, och sedan chokladen på plattsidan och sedan ska man äta vaniljglassen. Det är alltid en diskussion för oss, varje sommar!ajlimuller.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229