MINA INSPIRATIONSPERIODER & VECKANS PLANER

Vi kan väl börja med en throwback till denna härliga plats; Malaga! Gud vad jag saknar palmer, stränder och annan kultur. Saknar till och med hur otroligt mycket vi svettades när vi gick där i hamnen, var nästan panikvarmt på sina ställen men jag njöt ändå, haha.

Hallå vänner! Hoppas ni haft en bra helg och känner er redo för veckan! Vet ni vad jag insåg igår? Att jag är väldigt allt eller inget gällande hur inspirerad jag är. Där finns det absolut inga gråskalor, antingen är jag totalt opeppad på allt och mår bara dåligt av att ta del av andras *härliga liv*, eller så känner jag mig så sprudlande av inspiration att jag inte vet hur jag ska få ur mig allt jag har inom mig och jag blir enbart motiverad när jag ser andra göra sånt jag med vill göra. Det räcker att jag slår på datorn eller bara går in på Pinterest för att jag ska märka vilket av de två humören jag är på, haha. Kan ni känna igen det? Eller har ni gråskalor i era liv kanske?

Jaja, det var helgens reflektion det. Nu tänkte jag dela med mig av veckans planer, det var längesen jag gjorde ett sånt här inlägg.

MÅNDAG: idag har vi seminarium 9-12, efter det ska jag plugga lite själv för att vara i fas och även jobba någon timme. En sån halvtrist men produktiv måndag får det bli idag. Är även löning vilket är värt ett hurra!

TISDAG: föreläsning på förmiddagen, sen jobb på IWB. Ska även hämta ut ett paket med lite grejer jag beställt.

ONSDAG: kommer antagligen behöva läsa en del i vår hemska kursbok (den är på skitsvår engelska och så tjock att jag inte ens orkar hålla den med en hand, huh) och sen blir det jobb. Senare på eftermiddagen ska jag träffa bästis, äntligen!

TORSDAG: har en föreläsning om fördomar och stereotyper, så intressant! Jag som är så fördomsfull kommer säkert känna mig träffad och förolämpad av mycket, haha. Sen ska jag jobba och om jag hinner vill jag gå på ett yogapass för att testa det där stället som jag spanat in. Har fortfarande ingen koll på hur mycket tid jag kommer behöva lägga på den här kursen, det är svårt att förutse när det är grupparbeten och jag måste anpassa mig till andra (usch och fy). Men bra övning för mig kanske att jag inte behöver ha STENKOLL på allt hela tiden, speciellt inte flera dagar innan :)))

FREDAG: seminarium och sedan jobb. Är lite sugen på en AW också, det var längesen och nu känns det verkligen som jag har en typisk ”jobbvecka” som bör firas av med ett glas.

LÖRDAG: min kära vän Katja fyller 30 så jag ska hem till henne på lite firande. Ser fram emot det så mycket!

SÖNDAG: inga planer alls än så länge men lär säkert ha lite plugg jag behöver göra. Sen hoppas jag att jag kan avsluta veckan med en söndagsfika, det vore himla mysigt!

Har ni något speciellt ni ser fram emot i veckan? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer