MIN VECKA I BILDER!

Hej mina kära! Tycker min mobilkamera blivit så mycket sämre bara senaste veckorna, åtminstone när det inte är superljust. Därav väldigt dålig kvalle på vissa bilder, men jaja ni ska ändå få se hur förra veckan såg ut genom min kamerarulle.

Blir uppenbarligen inte i kronologisk ordning för jag börjar med en bild från igår. Då var jag i stan för att fika med Sandra och såg ut på detta sätt när jag drog iväg.
Som jag skrev imorse så verkar julhandeln vara igång nu, vi var inte ensamma på stan precis. Vet inte om jag börjar bli folkskygg eller nått för förr älskade jag mycket folk och rörelse men nu blir jag bara matt och irri på alla långsamma jäääävla människor!! Haha.
Fikapaus är ett måste! Check på årets andra lussekatt. Målet är minst 10, tror ni jag kommer lyckas?
Gick till Friskis i Lindhagen en dag.
Här var tanken att jag skulle ta en bild för att visa att det var enbart jag och massa hunkiga snubbar på gymmet, men såklart att de alla försvann ur mitt synfält just då. Men jag trivdes iallafall som hönan i tuppgården. Stod på crosstrainern och kollade på The Wolf of Wall Street (inte hela, den är 3h haha). Jävligt bra film måste jag säga.
Fredagslunchen! Den där pastan är underskattad, alla som kom in i lunchrummet ba ”åh vad gott det luktar! Vems mat?”. (Det var min).
Det här beskriver mig så bra, haha!
Det här är ungefär det ljusaste det blev förra veckan. Passade på att lapa lite D-vitamin :)))
Var i Hornstull också och fikade. Och köpte en skjorta på H&M.
*Ganska* usel bildkvalitet men på vägen hem såg jag en man som badade. Fick verkligen ont i kroppen av tanken på att hoppa i vattnet när jag gick där och frös.
Avslutar med min bästa bild någonsin :)) Tvättade igår kväll. Snark. Men så skönt att ha det gjort och veta att det är typ 2 veckor tills jag måste göra det igen.

Sen hade jag visst inga fler bilder, haha. Trodde det här skulle bli ett jättelångt inlägg. Nu är det iallafall ny vecka och jobb som gäller. PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Klart du klarar 10! Om inte så hjälper jag dig 😉🥰
nouw.com/matildaberlin
isabylund
isabylund,
Ja! lussefika snart? Vore megamys!nouw.com/isabylund
happyM
happyM,
Hihi 10 klarar du utmärkt, det har jag redan råkat käka nu senaste månaden haha ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
isabylund
isabylund,
Haha man får passa på nu när de finns att köpa! För en bakar ju inte själv, hehe🙈 så gott!!nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229