MIN MAGISKA MÅNDAG I BILDER!

Hej finisar!

Nu är jag hemma igen efter jobb och gynekologen (så intressant möte alltså! Vill berätta allt haha) och ska ha en fixareftermiddag. Planerna för veckan ändrades lite så jag träffade Emelie igår istället för idag så nu blir det ett race med ärenden och småfix här hemma som sagt :)

Men först vill jag berätta om min gårdag, som ni ser i rubriken så var den himla fin! Vet inte exakt varför men det var nog kombinationen av att jag:
1. Äntligen åt årets första lussekatt!
2. Vaknade pigg.
3. Hade knappt någon morgonångest för första gången på länge.
4. Träffade Emelie.

Haha exakt den rangordningen ;) Nu ska ni få återuppleva dagen med mig genom några pics. Snabbspolar förmiddagen för då var jag på röntgen och sen handlade jag mat vilket inte är så roligt bildmaterial.

Desto roligare att jag åkte mot stan och gick till gallerian för första gången på säkert 1-2 veckor vilket måste vara rekord för mig.
Märkte inne på Gina att jag redan blivit arbetsskadad då det på riktigt fick stoppa mig själv för att inte börja vika och plocka ordning i oredan vid jeansen.

Tog mig sen till Mariatorget för att möta upp dagens dejt. Denna syn kändes så himla brittisk. Eller kanske irländsk? Aa, inte som Stockholm iallafall och jag tyckte det var mysigt.

Det här är också en mysig syn! Vi gick till konditoriet precis vid tunnelbanan och det var såklart charmigt som alla konditorier är.
Jag var också väldigt charmig :))) Heh. Fastnade inte riktigt på bild igår känner jag. Det här var den bästa på mig.
Eller nej, denna måste det ju vara såklart! Haha.

Bloggkompanjon <3

Kolla vad gott och mysigt!
Lika ljuvligt med lussekatt som jag mindes! Jag och Emelie har olika åsikter i mycket men vi är iallafall helt överens om att personer som pillar ur russinen och lämnar i en liten hög på fatet är KNÄPPA!!

När vi sagt hejdå åkte jag hem, åt middag och hade myskväll. Började se en ny serie på Netflix som är jättespännande!! Det var min måndag det och nu ska jag fortsätta med den här eftermiddagen. Puss på er!

#bestofnow

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Ser underbart ut! Tycker att vi borde mötas upp för en fika snart! Kram 😍❤️nouw.com/evelinarou
isabylund
isabylund,
JA!! Kan inte du skriva på Messenger så styr vi nått? Vill vill vill 😘🙏🏽nouw.com/isabylund
Emelie
Emelie,
Var verkligen en supermysig fikastund❤️ och vilken ära att vara nummer fyra på listan, haha! men skulle däremot killgissa på att puben är influerad av Skottland eftersom det står Scottish pub 😉)juniflickan.se
isabylund
isabylund,
Hahaha nu kände jag mig som ett snille😅 tack för upplysningen! Och fikastunden❤️nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229