MIN FÖRSTA SEMESTERDAG

Här kommer en radda bilder från förra måndagen som även var min första semesterdag. Kan inte riktigt förstå att jag bara varit ledig en vecka än så länge?! Känns som en mindre evighet sedan jag var på kontoret sist.

Hursomhelst, för en vecka sedan så var det pangfint väder så jag och Amanda var bjudna hem till Lisa för islatte på taket. Det tackar man inte nej till! Blir så bortskämd av den kvinnan alltså!

Godmorgon vänner! Vad fint och modigt att ni var så pass många som delade med er om hur ni mår i detta inlägg. Vill faktiskt kommunicera mer med er och då inte bara om väder och vind och vilken chokladsmak som är godast (även om det också är himla trevligt såklart hehe) så tack till er som lämnade några rader <3

Idag är det, som ni säkert vet, måndag och min sista semestervecka. Har ingen ångest kring det än men kommer säkert ha på söndag för jag har alltid tyckt det är jobbigt att ”komma tillbaka” till något jag varit ifrån ett tag. Gillar inte den där känslan av att vara ringrostig!!

Men men, det får jag ta då när/om det kommer.. Planerna för kommande dagar är lite oklara då jag och mamma funderat på en tripp till Göteborg men inte kan bestämma om vi tycker det är värt det när vädret verkar vara så ostadigt där hela veckan. Får fundera lite på det! Något annat roligt som händer är att Lisa ska ha födelsedagsfest på lördag. Poolparty närmare bestämt och det har jag inte varit på sen jag var i USA 2009 så det ska bli så kul!! Ska även på en vindejt och förhoppningvis träffa bästis som jag längtar sönder efter!

Vad händer för er i veckan? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer