MIN FÖDELSEDAG & 10 LÄRDOMAR FRÅN SENASTE ÅRET!

Hurra hurra idag är det min dag! Självklart måste jag lägga upp ett inlägg enbart för att informera om det. Eller nej, inte enbart det utan jag ska även dela med mig av några lärdomar från senaste året:

1. Jag behöver uppenbarligen rutiner och struktur för att må bra. Jag som under mitt liv sett ner så mycket på att jobba kontorstider måndag till fredag får nu äta upp det för det kanske inte är så pjåkigt ändå.

2. Jag tycker det är tråkigt att jobba i butik.

3. ALLT bröd blir godare om man rostar det. Ost blir också alltid godare i smält form.

4. Jag är faktiskt inte en spontan person och jag är tröttttt på att det hela tiden idealiseras att vara det.

5. Livet måste inte alltid kännas behagligt utan det är okej att ibland göra saker som är jobbiga också. Inställningen just do it är ganska användbar.

6. Jag är nog tyvärr en badkruka.

7. Man måste inte alltid vara så stark, cool och lyckad utan man får visa sina sårbara sidor också. Dem gör en mänsklig och mer likeable!

8. Jag är inte en sk karriärista. Kommer nog aldrig bli en sån som lever för att jobba utan snarare jobbar för att ha råd att leva. Brinner liksom inte för att "skapa min drömkarriär" vilket många i min närhet gör och jag alltid trott jag ska vilja.

9. Skräckfilm är supermysigt att se på dejter.

10. Gillar inte alls att ha långa catch-up konversationer i text. Vi ses irl istället kompisar!

Med dessa kloka ord vill jag önska er en fin lördag, hoppas ni tar hand om er själva. PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

GRATTIS på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag. Kul att få lära känna dig lite också <3

nouw.com/agnesmathilda
isabylund
isabylund,
Tack snälla söta! Vad glad jag blir att du kikar in här💕
nouw.com/isabylund
Aaron
,

Happy Birthday Isa! puss

sarasara
sarasara,

Stort grattis på födelsedagen! 😃 Håller med om att spontanitet idealiseras. Kan man inte vara spontan, är man tråkig. Dock kan ju spontanitet få en del konsekvenser och kosta en del. Man planerar för att få allt att gå ihop och ofta har man ingen lucka där man kan vara spontan. Hittar man på något spontant ändå, kanske det blir panik med något man var tvungen att göra.

nouw.com/sarasara
isabylund
isabylund,
Tack finis!💕
nouw.com/isabylund
Ewe,

Grattis på födelsedagen, hoppas den blir riktigt härlig! 😃 Du får rapportera sen 😊) Och kanske skriva något om hur den perfekta födelsedagen för dig skulle se ut? 😉

Själv har jag jobbat kontorstider i nästan hela mitt arbetsliv och trivs bäst med det. Alltid sluta relativt tidigt på dagarna och vara ledig varje helg och röda dagar 😊

Kommer inte heller vara en sån som lever för att jobba.. tror inte jag skulle vilja det heller. Det är nog därför jag aldrig pallat plugga för det finns inget jag brinner för som gör att den tiden är värd att lägga ner. Är helt ok med att vara medelsvensson och tycka jobbet är helt okej roligt, trivs, men skulle nog aldrig vilja vara på jobbet hellre än att vara ledig haha.

ewezz.wordpress.com
linndossing
linndossing,

Grattis på födelsedagen hjärtat <3 Vilka bra insikter du fått detta året! Puss

nouw.com/linndossing
Julia,

grattis på din födelsedag 😊 vilka kloka lärdomar och insikter! Några av insikterna stämmer in också på mig 😊

ajlimuller.se
isabylund
isabylund,
Tack snälla fina💜
nouw.com/isabylund
Annie
,

Stort grattis på din dag! Älskar vilket handfast grepp du har runt vinglaset på bilden, så skare se ut!! 😉

isabylund
isabylund,
Haha taaaack! Alltid lika glammig vettu💪🏽
nouw.com/isabylund
linneaperssonla
linneaperssonla,

Grattis världens bästa du! Det är ALLTID så härligt att kika in på din blogg, just av de faktum att jag ALLTID känner igen mig haha! Har också insett hur icke spontan jag är, men vet du vad? Det är fan ta mig helt okej. Har försökt att vara den spontana coola typen så länge nu, man vad är det som säger att det ena är bättre än det andra? Suck... <3

nouw.com/linneaperssonla
isabylund
isabylund,
Åh men tack fina du, blev så glad av denna kommentar💜 har insett att det är så lätt att romantisera andras egenskaper/beteenden och se sina egna drag som sämre, men vem har bestämt att det finns ett sätt som är mer rätt att vara? Näe det där måste vi tänka om kring! Stor kram
nouw.com/isabylund
IP: 2a01:4f9:2a:148e::2