MIN FINASTE BH & LITE ANNAT NYTT!

- i samarbete med Hunkemöller -

Förra veckan visade jag en sneakpeak från ett samarbete och ni kunde nog gissa utifrån den att det handlade om underkläder. Är väldigt glad över att återigen fått hem några produkter från Hunkemuller och jag vill börja med att genast visa er min nya favorit-BH!

Är inte alls en person som har fina underkläder utan 90% av mina BH:ar är vita eller svarta och väldigt basic. Smidigast så tänker jag men ibland är det kul att känna sig extra fin under med något färgglatt eller läckert mönster. Därför är jag kind of in love med denna goding!

Lagom pushup, väldigt skön och kanten mot armhålan är lite högre och väldigt mjuk så det blir inget skav och en liten ”valk” som jag ibland tycker man kan få.

Nu gör vi ett litet hopp mellan olika typer av klädesplagg för jag vill även slå ett slag för dessa träningstights som jag fick. Innan jag började samarbeta med Hunkemöller så visste jag inte ens att de hade träningskläder, men som ni kan se i denna kategori har de väldigt mycket fint. Förutom att de är väldigt bekväma så gillar jag verkligen längden på dem. Annars brukar jag alltid vika upp några cm längst ner på mina tights för jag tycker ankellängd är skönast på gymmet, men de här är redan precis lagom så jag slipper det.

Fick även hem de här som är en väldigt bra vardagstrosa, om det nu är ett begrepp haha. Enkla och sköna men ändå med lite spets som gör dem snäppet roligare. Sånt gillar jag!

Om ni också är sugna på något nytt i underklädesväg eller sköna träningskläder så tycker jag ni ska spana in utbudet hos Hunkemöller :)

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

MittTuffaLiv
MittTuffaLiv,
Hälig färg på bh
nouw.com/mitttuffaliv
isabylund
isabylund,
Jaa visst är den underbar? Man blir glad ju😍
nouw.com/isabylund
fanip
fanip,

Visste inte heller de hade träningskläder. De där tightsen såg ju superbra och funktionella ut med den lilla fickan till mobilen, perfekt ju 😃

nouw.com/fanip
isabylund
isabylund,
Ja men verkligen, så fiffigt🥰
nouw.com/isabylund
Felicia,

wow, älskar färgen på bhn!!! Hunkemuller har sååå fina underkläder!!

feliciahblogg.webblogg.se
isabylund
isabylund,
I know! Love it😍
nouw.com/isabylund