MID-WEEK REMINDERS!

Hej gullisar! Tänkte dela med mig av några saker jag påminner mig om med jämna mellanrum nuförtiden, risk för upprepning ifall ni läser här regelbundet men tänker att det kanske är någon som behöver höra det här idag.

- Självkritik och att vara stenhård mot dig själv gör sällan något bättre. Tvärtom. You can’t hate yourself to love yourself är ett uttryck jag ofta påminner mig om och tvingar fram snälla och accepterande tankar när jag märker hur jag klankar ner på antingen mitt utseende, min personlighet eller hur mitt liv ser ut.

- Du är varken för mycket eller för lite av något. Du duger precis som du är och om du omger dig med rätt personer ska du alltid kunna vara dig själv. Människor som då tycker att ni är för tråkiga, för känsliga, för högljudda eller vad det nu kan vara är inte er typ av personer och dem behöver ni ändå inte imponera på.

- Du får också vara mänsklig! Du är inte undantaget som alltid måste vara ”perfekt” medan det är okej för andra att ibland göra misstag, vara pinsamma, blotta sina känslor även om de inte tas emot som man önskat, bli för fulla, misslyckas på en jobbintervju, bråka med sin partner, ställa in planer för man inte orkar etc.

- Det finns ingen mall för hur livet ska se ut, vid vilken ålder saker ska ske eller vad som är ”rätt sätt” att vara på. Jag tycker det är jättesvårt att ta åt mig av detta själv, jämför mig väldigt mycket med andra, sätter dem som standard och shamear mig själv om jag inte är på samma sätt. Men kom ihåg att man inte måste ha världens mest händelserika liv, en spontan personlighet, ständigt sträva efter att klättra i sin karriär. Men måste inte ägna all sin lediga tid åt att leta efter en partner eller drömma om barn och en kärnfamilj. Man FÅR forma sitt eget liv efter sina egna önskemål och det är ändå en fin insikt.

Det var dagens klokheter från mig :))) Hoppas ni har en härlig vecka i sommarvärmen. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Matildaogren
Matildaogren,

Så fint inlägg!

nouw.com/matildaogren
isabylund
isabylund,
artist
artist,
emmapetersson
emmapetersson,

Så bra insikter!

nouw.com/emmapetersson
happyM
happyM,

Såååå himla bra och viktigt inlägg!! Taaaack för att du påminner om det här ❤️❤️

nouw.com/happym
KateOgembo
KateOgembo,

så bra skrivet det här behövde jag verkligen❤️

nouw.com/kateogembo
isabylund
isabylund,
Åh fina❣️
nouw.com/isabylund
linneassofie
linneassofie,

Tack för detta! Väl behövligt <3

nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,
Kram fina 🧡
nouw.com/isabylund