MERCURY RETROGRAD, NY TRADITION & HELGPEPP!

Hej hej hej från er favorittjej! Eller kanske inte, men hej iallafall. Här kommer några blandade bilder från veckan!

Se så fint ljus det var ute en morgon. Tacksam att det fortfarande hinner bli lite ljust innan jag går in på jobbet.

Har tagit en vända på stan i vanlig ordning, både realistiskt suktande på Zara och mindre realistiskt suktande på Celine. Åh vill så gärna ha en av deras väskor <3

Tog en fika med Lisa efter jobbet i onsdags. Så så mysigt och alldeles lagom att ses nån timme sådär på vägen hem bara. Vi bestämde att det ska bli tradition i höst, ”stanna till en snabbis på vägen hem”-kaffet.

Hoppas ni mår bra idag darlings! Det gör minsann jag. Även om det inte hänt något jättespeciellt i veckan och jag har varit ganska trött och stressad (som vanligt hehe) så har jag ändå känt att jag varit i ett mycket bättre mindset. Svårt att sätta fingret på VAD som ändrats men saker känns bara lite lättare och det är som ett skifte i min energi och inställning, trots att inget konkret ändrats i tillvaron. Jag undrar om det kan bero på att Merkurius har hamnat i sin rätta bana igen? Haha okej det där var halvt på skämt men ändå lite seriös?! Jag har faktiskt känt mig ur gängorna ungefär hela denna period som det varit sk Mercury Retrograd (vilket jag fått veta först nu i efterhand) och sen när jag väl känner att det är lite enklare att existera så visar det sig att det är i samband med att den fasen är slut. Ett himla sammanträffande ju? Jaja nog med flum! Ser fram emot den här helgen väldigt mycket, även om planerna inte är helt spikade och jag försöker att inte ha så höga förväntningar för det leder ofta till besvikelse. Men det är ju födelsedagshelg!! Om någon missat det :))) Jag tror den kommer innehålla en bra blandning av kompishäng, liten utgång kanske, sömn, fika och vin. Precis vad jag behöver!

Händer det något roligt för er i helgen? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer