MÅNDAGSPEPP & VECKANS PLANER!

Godmorgon! Hoppas ni har en härlig vecka framför er. Jag ser fram emot min för jag har en hel del mysiga planer. Innan jag berättar om dem vill jag bara visa några av mina senaste inspirationsbilder samt hylla mig själv, haha. Nejdå, men i helgen slog det mig att jag ”lever” mer nu än jag har gjort på flera flera år. Även om jag pga det har mer småångest inom mig så vet jag att det är något bra! Jag tror verkligen att det bästa för människor som är som jag (dvs gillar trygghet, rutiner och blir ängsliga så fort nått förändras) är att ta in saker i livet som tvingar en att ändra det. För mig har det varit att skaffa ett jobb där inte kan styra tider och uppgifter utan varje dag ser olika ut, jag får helt enkelt anpassa resten av dagen efter det. Eller att man hittar något man vill mer än man vill ha trygghet. En kompis till mig som hade en ätstörning fick ett jobb som hon velat ha så länge och där behövde hon att äta lunch med andra och inte ha kvar sin extrema träning. Då blev det viktigare för henne att följa sin dröm än att ”få” fortsätta vara sjuk.

Summan av kardemumman är att jag verkligen rekommenderar er som känner igen er, men inte själva är kapabla att ändra beteende, att ta in något i ett liv som tvingar er.

Nu ska jag berätta om veckans planer.

MÅNDAG: måste vara hemma på förmiddagen idag för det kommer en snubbe som ska ska fixa med balkongen (mitt halvgriniga mail gav resultat hehe). Sen har jag ”utvecklingssamtal” med min chef vilket känns spännande men också lite skrämmande för jag vet inte alls vad jag ska vänta mig. Efter det jobbar jag till stängning.

TISDAG: ledig! Ska träffa Katja för sista gången innan hon åker på sin resa vilket blir både mysigt och lite ledsamt. Även om jag är så himla imponerad över henne som ska iväg så blir jag lite besviken på mig själv eftersom vi båda pratat om en långresa ungefär lika länge men hon är den enda som kommer iväg. Men ja, allt har sin tid osv så kanske blir det min tur längre fram :)

ONSDAG: jobbar på förmiddagen och sen ska jag snabbt hem och möta mina föräldrar som är här över dagen. Mys mys mys!

TORSDAG: har läkartid 8.30. Är rätt excited för det ändå eftersom jag kommer få veta resultatet från min fot-röntgen jag gjorde för ett tag sen. Efter det blir det nog bara lite lugnt hemma innan jag åker iväg till jobbet för ett kvällspass.

FREDAG: ledig! Så härligt att vara det på en fredag! Har inget planerat än så länge men känner spontant att AW eller en fika-utflykt vore mysigt. Vill utforska nått nytt! Tänk om det skulle vara sol och plusgrader dessutom, vågar man hoppas på så mycket?!

LÖRDAG: har tagit ett extrapass så jobbar då.

SÖNDAG: ledig igen! Ska njuta av min söndag. Kanske en söndagsfika också för den traditionen trillade bort nånstans där när jag började jobba helger.

Hoppas ni får en bra måndag, pusspuss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

juliafalten
juliafalten,
Hoppas det är bra resultat från röntgen! Kramnouw.com/juliafalten
isabylund
isabylund,
Tack fina du! Hoppas du har en bra vecka 😘nouw.com/isabylund
seagullcrying
seagullcrying,
Vilke fantastiska inspobilder. Vill verkligen ha vår nu så man slipper pluffsiga jackor nouw.com/seagullcrying
isabylund
isabylund,
Jaa verkligen! längtar SÅ😘nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229