MALAGA DAG 2

Nu ska jag visa er vad vi gjorde andra dagen i Malaga. Vill ni följa denna resa i kronologisk ordning finns del 1 här.

Den här dagen var det mulet vilket kändes surt. Fast insåg snabbt att det kanske var tur ändå, det vara fortfarande runt 30 grader och vi hade nog svimmat om det vore gassande sol när vi skulle på bergsbestigning.

Innan den skulle jag dock fotograferas! Mamma har äntligen lärt sig att om man ber henne ta en bild så betyder inte det bokstavligt talat EN utan minst 10 st.

Som jag stolt skrev om i det här inlägget så vandrade vi upp till utkiksplatsen. Om jag snabbspolar uppför en jävla massa trappor och branta backar så sa det swish och jag var här uppe!

Som sagt så var det mulet så kan tänka mig det är ännu finare när det är klart väder.

Har ungefär 15 bilder till som är tagna med några cm avstånd men ni fattar nog poängen: man såg över hela stan.

När vi var tillbaka på markplan belönade vi oss med kaffe och glass. Otroligt välbehövligt, men satan vad starkt allt kaffe är utomlands! Håller ni inte med? Är vårt bryggkaffe mesigt enligt andra tror ni? Tänk er kaffe med denna styrka i en stor kopp från Espresso House, då hade det varit fart på mig, haha.

Vi vandrade runt.. många gator där är inte i asfalt utan sådana där stenplattor. Känns fräschare, nästan som man är inne i en galleria.

Efter lunch gick jag ner på stranden men det blev bättre strandbilder dagen efter när det var sol så skippar dem nu. Men tog ett snabbt dopp och mötte sen upp mamma för fika. Vi gick förbi fina saker på vägen..

Kolla mys!!

Tyvärr måste jag säga att det är så jäkla dåligt utbud av glutenfritt (både mat och fika) i Spanien. Till slut hamnade vi iallafall på Starbucks där jag åt en himeeela god muffin.

Sen strosade vi ännu mer i gränder och kikade runt utan egentligen mål, det är bland det bästa att göra på nya platser tycker jag. Bara gå runt och kolla på allt.

Lagom till middag fick vi återigen kolla runt i ett antal restauranger innan vi hittade någon som hade något glutenfritt. Såklart mamma kan köpa en hamburgare och bara äta köttet eller en pizza och skrapa av toppingen men det känns så tråkigt. Till slut landade vi på ett ställe där vi köpte denna rätt som bestod av kycklingfiléer, grönsaker och rysk sallad (oklart vad den innehöll men lyckades identifiera potatis, tonfisk och kokt ägg). Det här lär knappast bli en Pinterest-bild under "foodporn" men det var faktiskt gott, även om det ser ut som vi åt middag i nån öststat snarare än Spanien. Haha.

Avslutade dagen med kaffe, choklad och frågesport på takbaren på vårt hotell. Himla mysigt!

Sista dagen får ni hänga med på inom kort..

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ewe
Ewe,
Gällande kaffet beror det lite på vart man går tycker jag. Espresso House är inget bra exempel, tycker deras kaffe är totalt värdelöst haha 😋 Det svarta kaffet smakar vatten och latte/cappuccino smakar som mjölk med massa skum och en liten skvätt kaffe...
Verkar ha varit en härlig resa! 😃
ewezz.home.blog
isabylund
isabylund,
Haha jag som älskar deras 🙈 men jag är iofs ingen finsmakare! Då skulle du inte vilja smaka mitt kaffe här hemma, lyckas fan aldrig 😉 nouw.com/isabylund
Chanapha
Chanapha,
Dit vill man ju åka! Så mysigt ju. Tråkigt att de har dåligt utbud med glutenfritt bröd :/ nouw.com/chanapha
isabylund
isabylund,
Ja supermysig stad! Åk dit om du får chansen😘nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229