MALAGA DAG 1

Hej vänner! Nu tänkte jag vi ska ta en titt på vad jag gjorde under mina dagar i Malaga. Vet förövrigt att det ska vara ett á och inte a men orkar inte skriva det varje gång.

Kommer köra en dag-för-dag-rapport! Egentligen har vi väl inte gjort otroligt mycket som är värt att återberätta, men kommer nog lyckas göra en omfattande story här iallafall :))

Landade vid 16-tiden på tisdagen, det var den resan som Norwegian ställde in så vi fick boka en ny med SAS istället och förlorade nästan en hel dag där, fortfarande lite bitter över det. Anyhow, bitterheten släppte så snart jag klev av planet och kände den där fuktiga värmen slå emot mig. Ni vet vilken jag menar va? Njöt så mycket av den! Det var runt 30 grader så vi slängde bara in väskorna snabbt på hotellrummet, svirade om till minsta klänningen och gick direkt ut på upptäcktsfärd.

Blev så lycklig av att se palmer överallt.

Gick längst promenadstråket vid hamnen..

.. och stranden

Turistade och gick förbi sånt man ska, även om jag egentligen inte tycker det är jätteintressant så får jag typ dåligt samvete om jag inte fotar något ”känt” från staden jag är i.

Okej, jag har väldigt många bilder som är ungefär samma lika. Mest stranden och husfasader. Gillar det hehe. Ska försöka att inte upprepa för mycket men blir ju lätt så när man tycker allt är så charmigt och härligt!

Efter ett tag blev vi hungriga! Gick till ett matställe och försökte förstå menyn på spanska. Jag valde en baguette med kycklingröra och äpple (godare kombo än det låter) men det visade sig att den baguetten var lite mindre än jag räknade med, haha. Kolla vad futtig! Väldigt god ändå men kanske inte så enormt mättande.

Det var tydligen en stor festival i Malaga just denna vecka så det var jävligt livat. Kul för det var glad stämning och folk hade folkdräkter och dansade runt, jobbigt för det var väääldigt trångt i vissa områden och jag blir typ deppig av att se människor vara fulla och festa när jag inte gör det själv. Är det konstigt?? Missunnsamt?

Istället för att joina festandet gick vi till affären för att köpa något ätbart och ha med oss till rummet på kvällen. Såg denna och kunde inte riktigt avgöra om den verkar supergod eller bara väldigt äcklig?! Köpte inte den iallafall utan annat gott, gick till hotellet, spelade lite spel (lol låter alltid som man är 5 år) och somnade sedan gott. Väldigt nöjda att vara framme i värmen och peppade på kommande dagar.

To be continued..

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men så härliga och fina bilder!! Den chokladpizzan ser ju intressant ut haha, har själv ätit nutellapizza på restauranger och det ärrrr himmelriket haha :'Didanilssonphoto.se
bohemianrhapsody
bohemianrhapsody,
Så fina semesterbilder 😍nouw.com/bohemianrhapsody
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229