MAGISK HELG & EN MÅNDAGSLISTA

Hej hallå vilken panghelg jag haft! Här kommer några bilder från den som kan sammanfattas med orden vänner, sol, glass, häng på stan och utforskande av nya stadsdelar. Det börjar dofta vår på riktigt nu hörrni!

Hej godingar! Hur har helgen varit för er? Som jag precis skrev så var min riktigt fin, speciellt lördagen som blev en väldigt social och härlig utomhusdag! Var nästan hög på nöjdhet över mig själv och dagen sen på kvällen, haha. Men mer om det senare, nu tänkte jag kicka igång veckan med en måndagslista.

Vad står på veckans to-do-list?
Inte alls mycket för tillfället! Plugg, försöka få något jobbpass, träna, träffa vänner. Snark vad förutsägbart och tråkigt svar men har inte *styrt upp* planerna så mycket än.

Vad ser du fram emot?
- Det verkar som våren äntligen ska komma tillbaka! Över 10 grader och sol andra halvan av veckan, det är ju lyx med tanke på hur året sett ut hittills. Visst är våren ganska sen i år? Ett minne ploppade upp på Instagram och visade att i mars 2020 var vi i Kungsträdgården och fotade med blommande körsbärsträd och en mycket tunnare jacka. Där är vi inte nu precis och det är ändå mitten av april. Hursomhelst; lycka om prognosen stämmer!

- Det är lugnare skolschema denna vecka och inte lika intensivt med föreläsningar, känns så skönt!

- Ska på en vindejt vilket jag tror blir väldigt mysigt och trevligt.

Vad känns mindre peppigt?
Har ett grupparbete som måste bli klart.. och ni vet nog vad jag tycker om sådana vid det här laget va? Påfrestande! Haha.

Något du ska bära med dig i veckan?
Mmh jag vill sluta vara så jävla hård mot mig själv för hur mitt liv ser ut. Jag lägger såå mycket tankeverksamhet på att klanka ner på mig själv, och vara besviken över min livssituation, att jag glömmer bort hur långt jag faktiskt kommit. Min personlighet och mitt psyke är nog egentligen dåligt anpassat för ett liv i ett ganska hårt, stressat och karriärsdrivet samhälle. Tänker ibland på att om min hjärna levt i typ en apa på savannen så hade jag dött väldigt snabbt. Haha, evolutionen hade liksom sållat bort mig. Anyhow nu är jag som tur är inte en apa men min poäng är att jag ÄR en ångestsjäl som haft så mycket självhat och självförakt under stora delar av mitt liv och jag kan inte jämföra mig med personer som kanske alltid haft en bra förhållande till sig själva. Menar inte att ångestbefriade personer med stark självkänsla är problemfria, men vi har två helt olika utgångslägen så jag kan inte jämföra mina ”bedrifter” med deras. Det är på helt olika nivåer.

Ja, det var lite om min vecka det. Händer det något kul för er? PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Det får vara lite förutsägbart också! Du verkar ha haft en toppenhelg iaf! 😍

nouw.com/emelivet
nellielillskog
nellielillskog,

Låter som en mysig helg!!

nouw.com/nellielillskog
Sara
,

Tänker tvärtom, att om du varit en apa hade du överlevt.

Tror vi som inte mår bra av världen idag hade överlevt på savannen.och jag tror vi överlevt bättre än de som mår bra idag:) Vad är det som stressar idag? Inte är det att bli jagad av en oxe eller björn. Nej, det är mental stress som kommer av skärmar o massa annat förstsås.


melindabohman
melindabohman,

Så mysiga bilder & älskar såna listor. Hoppas du får en bra vecka <3

nouw.com/melindabohman