LUSSEKATT NR 5 & TERAPITIMME

Hola amgias!
I lördags insåg både jag och Emelie att vi hade flera timmar utan planer som vi mer än gärna ville fika bort. Jag köpte med mig lussekatter och åkte hem till henne för en spontanfika. Gick förbi en grupp turister som var på guidad tur i regnet med sina regnponchos som verkade vilja blåsa av hela tiden, tyckte synd om dem. Vilken usel bild de måste få av Sverige.. lär aldrig komma tillbaka, haha.

När jag kom fram hade denna donnan gjort det så mysigt och dukat fram te, pepparkakor, tänt ljus och satt på julmusik. Hon vet minsann hur man skapar rätt stämning! Skrattade lite åt den här bilden för det ser så fattigt ut med hennes halva pepparkaka, det var Emelies fika det :))

Skojaaaa. Det var förrätten när vi väntade på lussekatterna som var i ugnen för uppvärmning. Så stor skillnad på att äta dem varma och kalla hörrni, värm ALLTID i micron när ni är på café. Tips från coachen!

Som ni ser råkade de bli lite väl värmda och fick en knaprig yta, haha.

Tror att målet med denna bild var att jag lite sexigt skulle bita i lussekatten och kolla förförisk i kameran. Lyckades kanske inte helt med det..

Glad ändå. Lussekatt nr 5 är nu i magen, halvvägs till målet med 10 st i år.

Det var sån mysig stund och jag mådde såå mycket bättre när jag gick därifrån. Fick massa kloka råd och påminnelse om att jag inte behöver vara så jävla dramatisk jämt! Så fint med vänner som man kramar hejdå och märker att humöret helt vänt (till det bättre hehe). Tack Emelie för att du fick min dåliga förmiddag att bli till en bra eftermiddag och kväll. Ha en fin kväll vänner. PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så fantastiskt det lät! Lussebullar är ju magiskt, kan äta hur många som helst <3 Kramnouw.com/linndossing
Emelie
Emelie,
Sen på bollen att se detta gulliga inlägg!! Men tack själv min fina Donna, det var verkligen en mysig och välbehövlig stund!!❤️juniflickan.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229