LUSSEKATT NR 3, ENGELSKAKURS & RÖSTLÖS

Här är några bilder från igår när jag och Christine hade en mysig fikadejt. Åt årets 3:e lussekatt så känner jag är på god väg mot mitt mål att äta 10 st innan december är slut. Haha, vilka livsmål man har va ;)

Hi sweehearts! How are u? Jag är lite inne på engelska nu, hehe. Sitter nämligen och söker efter nån bra engelskakurs på distans så jag kan plugga parallellt med jobbet, men det var fan svårare än jag trodde att hitta nått som inte är väldigt avancerat eller bara gymnasienivå. Är väl iofs typ där min kunskap ligger men känns inte som jag vill börja på Komvux, hade trots allt VG (japp, I’m that old att vi hade den betygskalan).

Jag har känt länge att jag vill bli bättre på det, både för att vara mer bekväm när jag pratar men också för att det är ett måste för den typen av jobb jag vill ha i framtiden. Även om jag förstår det mesta och kan formulera vettiga meningar när jag får tänka till lite så är det skamligt hur dålig jag är när det kommer spontant och jag inte är inställd på engelska. Droppen var i helgen när en man kom fram i kassan och ställde massa frågor om ett onlineköp han gjort på åhléns.se. Är inte insatt i det så visste inte ens svaret på svenska, ville då få fram att han skulle åka ner en våning till herravdelningen och fråga i kassan för e-ordrar. Det här var tydligen extremt svårt att formulera så jag bara stod där och öööh äääh ehh. Fy det är sån skam att tänka på hur jag lät. Tror jag kan ha sagt ”one stair down” och "men appartment", hahaha. FÖRNEDRING.

Okej, nog om det. Jag har förresten tappat rösten! Måste ha väldigt sköra stämband för det känns som jag ofta gör det när jag pratat lite för mycket. Fick vara inne på lagret idag på jobbet för jag kunde ändå inte kommunicera normalt med kunderna, haha. Är så frustrerande när jag mår bra i övrigt. Skulle egentligen på spel- och vinkväll men vet inte hur roligt sällskap jag är.. Ska vara hemma nån timme nu och hålla käft så får vi se om den repar sig så jag kan åka iväg. Ha en fortsatt fin dag darlings så hörs vi snart igen. Puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Lovisa
Lovisa,
Vad menar du med att vara inställd på engelska? 😊 Om jag kan fråga. 😊
isabylund
isabylund,
Självklart får du fråga! menar när jag är beredd. Om jag är i usa tex är jag inställd på engelska och då är det enklare på nått sätt. I kassan på Åhléns är jag INTE inställd på det och blir lite ställd 😊nouw.com/isabylund
christinesstories
christinesstories,
Det är bara prata engelska så mycket du kan så blir du mer bekväm med det. Du får leta upp några engelsktalande vänner 😊 Och tack för mysig fika. Alltid lika trevligt! <3nouw.com/christinesstories
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229