LUNCHEVENT OCH MYSHELG!

I tisdags var det lanseringsevent för Idas nya produkter, jag var givetvis där! Tog inte så många bilder själv men @amandaparkkinen var där så vissa av dessa är tagna av henne (tack raring). Elin och Lisa var också där också som ni ser ovan. Vilken tight trio vi blivit, är så jäkla glad för dem!!

Men vi spolar tillbaka några minuter och jag gick längst min favoritgata med snabba steg, var jättesen. OBS! Det var Alex fel :)))

Skulle hit!

Stämningen var på topp när jag kom och alla verkade ha en trevlig stund. Eftersom jag som sagt kom sent så var den veganska buffén inte lika fin som i början skulle jag tro, men oj vad gott! Jag gillar verkligen grillad aubergine. Eller vad den nu är när den blir sådär supermjuk och mosig.

Slog mig ner vid en ledig plats. Hamnade vid ett bord med massa härliga människor. Gud vad jag gillar denna typ av tillställningar när man får mingla och networka lite, haha.

<3

Det här ser såå mycket ut som en dopbild, haha.

De nya produkterna! De där tre parfymerna luktar supersomrigt. Mmh. Har ni provat hennes BUS förresten? Vad tyckte ni isåfall?

Godmorgon fredag! Där var några bilder från min tisdag som var en mycket bra dag. Resten av veckan har även den varit bra och rullat på i en himla fart. Sista maj idag, helt galet!
Är uppe med tuppen nu för jag börjar tidigare idag. Men det gör inte så mycket för det är ju bara en jobbdag nu innan ledigt igen. Och då är det systerhelg! Vi båda är lite krassliga dock så kommer kanske inte vara fullt ös på dessa brudar, haha. Men ser fram emot att bara umgås, fika (hehe) och göra nått mysigt.

Hoppas ni får en bra helg, puss!

#bestofnouw

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men gud vilka fantastisk bilder, så himla mycket glädje! Underbart att höra att det var en bra dag, det gör mig så glad. Kram fina 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhhh så kul!!🤩😘🙏🏻😍
nouw.com/sarafogelström
Camilla
,
Jag har provat hennes bus ansiktet och älskar den ☺️ Har du testat den för kroppen?
kraam ❤️❤️
isabylund
isabylund,
Jaa jag använder både Sprayen och moussen, tycker man får så fin färg! Kul att du gillar den med👏🏼😍
nouw.com/isabylund
amandalarssons
amandalarssons,
Men åh vilket mysigt event!! Måste ju testa hennes produkter någon gång 😍❤️
nouw.com/amandalarssons
A
,
Härligt! Måste fråga..hur reagerar du när du ser någon riktigt sjuk i anorexi? Som är på samma tillställning.
fannyeskilson
fannyeskilson,
Så mysigt event gumman!! 😍😍
nouw.com/fannyeskilson
isabylund
isabylund,
Supermysigt! Vill gå på event med er snart också, ska bara bli bjuden först!! Haha❤️🙈
nouw.com/isabylund