LITE SMÅTT & GOTT FRÅN FÖRRA VECKAN

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner! Hoppas ni har en bra måndag och fått en skön start på veckan. Som jag skrev imorse tänkte jag uppdatera er lite från de senaste dagarna i punktform, mest sånt jag tänkt och känt inser jag nu men det är väl känslodravel som utgör det mesta i denna blogg ändå, haha. Ursäkta på förhand för mastigt inlägg men det blir så när man inte bloggat på några dagar :))) Här kommer först några bilder med en somrig touch för det är alltid trevligt.

- Går starkt ut med förra veckans viktigaste info; jag är på jeansjakt!! Det är inte lätt kan jag säga er. Min kropp är ganska oproportionerlig så jag behöver större storlek vid midja/höfter än över låren så antingen får jag ha byxor som sitter svintight i midjan men bra på låren, eller bra i midjan men hängiga i låren. Vad är egentligen värst? Hursomhelst, det var inte det som denna punkt skulle handla om utan under den här jeansjakten har jag insett att olika butiker passar olika kroppsformer, visst måste det vara så?! Bikboks plagg är nästan alltid osmickrande på mig (</3) medan Zara och H&M ofta sitter bra. En liten analys sådär bara..

- När vi ändå pratar om kläder så är något liknande dessa högt upp på önskelistan! Fast kanske i beige.. Min trendspaning är att allt i linne kommer vara hett i sommar, någon annan som gjort den spaningen?

- De senaste dagarna har jag varit så himla sugen på en klassisk kanelbulle. Minns inte ens sist jag åt det. Helst hembakad så den har sådär charmig imperfekt form, då är de som bäst! Det är väl enkelt att åtgärda den craven tänker ni nu men jag är ju nästan aldrig på café och fikar längre och att jag ställer mig och bakar lär knappast ske, haha.

- Jag har ett framtida lunchproblem på jobbet som jag funderat en del på. Just nu kör jag bara halvdagar men OM det ändras till längre dagar framöver så kommer jag behöva luncha där, och mina kollegor går ut och äter så gott som varje dag. Det har jag inte råd med. Eller jag väljer isåfall hellre att lägga pengarna på en utelunch med mina vänner i solen någon helg och köra matl��da en halvtrist tisdag när man ändå bara ska slänga i sig maten typ. Jag som jobbar halvtid måste nog välja mina stunder mer noggrant än de som jobbar heltid men då är jag rädd att hamna utanför? Haha, märker att jag får någon tonårsosäkerhet kring sådana här situationer för jag vill inte vara den tråkiga som aldrig följer med. Har aldrig haft ett jobb förr med gemensam lunch så det har aldrig varit en ”gemensam aktivitet” där man umgås eller vad man ska säga. Är det någon av er som jobbar i kontorsmiljö och varit i liknande situation?

- Tog ett glas vin på Tranan i fredags. Det är ett väldigt trevligt ställe vid Odenplan om ni inte känner till det. Är bara så märkligt nuförtiden när de slänger ut en för att stället stänger och man tänker ”nu är det sen natt, dags att gå hem och lägga sig” och sen kommer ut på gatan och det är ljust till och med, haha.

- Har hittat en ny favorit på Youtube; Josefine Caarle. Gud vilken härlig människa, att jag missat henne tidigare! Så lättsam. Så rolig. Så prestigelös. Hon känns verkligen sådär avväpnande som jag nämnt förr att man vill vara.

- Ingen vecka är komplett utan ett serietips från mig. Ni får inte missa den spanska miniserien Den oskyldige på Netflix. Den är så jävla spännande, oförutsebar och snyggt uppbyggd att man knappt kan sluta se. Har tagit över nu när jag är klar med Snabba Cash, tur ändå så jag slipper ett tomrum ;)

- Avslutar med denna fina bild på Hammarby Sjöstad. Tog den när jag gick hem i onsdagsnatten efter en väldigt lyckad vinkväll, åh var på så bra humör och det var fortfarande ljummet ute. Älskar förövrigt stadsljus i mörker, får sådana storstadsvibbar av det.

Nu får jag sätta punkt innan ni somnar, ta hand om er vänner. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ewe,

Har EXAKT samma problem med jeans! Har inte köpt några nya på åratal nu för har knappt haft på mig det senaste året när man jobbat hemma😂 men de från Gina brukade passa mig bra.

Känner igen lunchdilemmat också.. brukade följa med ut typ en dag i veckan o då tycker jag inte man kände sig utanför. Bara man är med på kafferasterna så🤗

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,
Ska fortsätta jakten idag🤓 mmh.. jag kommer ju inte vara där alla dagar i veckan ändå men äh, får försöka mingla på arbetstid istället, lär bli poppis👏🏽
nouw.com/isabylund
msahakangas
msahakangas,

Åh men den blåa himlen på bilderna gjorde mig så glad! Håller verkligen med dig om att olika butiker passar olika människor, vissa affärer är liksom inte byggda för en själv för fem öre haha.. sjukt. Och det där med lunchen, förstår verkligen din osäkerhet för jag hade känt exakt likadant. Oavsett hur mycket man vill så är det ju sunt att tänka på sina pengar i slutändan för det är ju ändå viktigt liksom. Du får väl bara vara ärlig och skämta lite om att du är student och verkligen inte kan spendera alla pengar. Så de förstår att det är av den anledningen du inte kan hänga med ❤️

nouw.com/msahakangas
isabylund
isabylund,
Man blir så glad bara man ser blå himmel. Fina sommar🥲💘 AH så svårt dilemma tycker jag, speciellt när man är ny och vill vara ”en i gänget”, haha. Men tack för råd finis!
nouw.com/isabylund