LITE FRÅN VECKAN SOM GÅTT

Hej finisar! Hoppas ni har en bra vecka! Min har varit en berg och dalbana (ovanligt hehe) där jag var PMS:ig, arg som ett bi och jävligt instabil i början men sen blev det bättre och bättre i takt med vädret. Tänka sig, alltid det sambandet till mitt mående :))

Idag känner jag mig på bra humör, har haft en lugn och skön lördag hittills och ska snart göra mig iordning för vinkväll vilket nog blir mys! Men först tänkte jag dela med mig av lite smått och gått från senaste dagarna:

- I torsdags hade min kollega köpt med sig glass till alla, så trevligt initiativ! Första gången jag provade denna nya Magnum och inte helt otippat var den LJUVLIG! Så o-somriga glassbilder men svårt att få till något bättre på ett kontor, haha. Btw så vill min mobil alltid autocorrecta glassbilder till glassbilstvång.. Haha vad är ens det? Känns spontant som ett ganska härligt tvång ändå.

- Det är mindre än två veckor kvar till midsommar hörrni. Inte för att stressa någon men man kanske borde göra planer snart? Känner mig dock ovanligt chill, är som att jag inte ens orkar bry mig ifall jag får sitta själv den helgen. Innerst inne vill jag ju alltid bojkotta midsommar pga så mycket press och jämförelseångest, tycker nog att midsommar är den värsta högtiden gällande de sakerna. Kan ni hålla med?

- Som jag nämnt tidigare så har jag varit lite besviken på mig själv som slarvar så med att använda solskydd, men häromdagen såg jag att min foundation har inbyggd SPF15. Blev så lättad, har alltså haft skydd automatiskt varje dag ändå. Åh, älskar modernt smink!!

- Den här klisterlappen borde fler sätta upp på sin spegel! Har en liten *solskenshistoria* bakom denna bild så hämta kaffekoppen och lutar er tillbaka i stolen så ska ni få ta del av den, haha. Ett par av mina favoritsolglasögon har tappat en liten skruv så ena bågen har lossnat, sådär som det blir med alla billiga brillor efter någon månads användning. Eftersom det kostar typ 100kr att köpa nya liknande ville jag inte lägga en förmögenhet på att laga dem, men jag gillar dem ändå så mycket så tänkte kolla hos någon optiker om jag kanske kunde köpa bara skruven och pilla fast den själv. Kommer in i butiken 1 min innan de stänger (jag som själv jobbat i butik vet hur störigt det är, man vill få gå hem i tid liksom) och visar problemet. Och vet ni vad hon i kassan gör? Hon är supertrevlig och säger glatt ”men du, det där fixar jag direkt” så tar hon mina glasögon, går in på lagret och kommer ut 5 min senare med dem lagade och som nya. Jag behövde varken betala skruv eller arbetet. SÅ snällt! Dessutom på övertid för henne, det kallar jag bra service! Blev så tacksam och var på bra humör resten av kvällen. För henne var det säkert inte någon stor insats så det här visar ju hur ”små” gester kan göra nån annan väldigt glad! Shoutout till Specsavers på Kungsgatan. Alla ni som jobbar där och läser min blogg hehe..

- Var och simmade med jobbet på Gärdets utomhusbad i fredags och det var lite.. märkligt! Haha vet inte om det här är något enbart jag (aka övertänkaren) ens reflekterar över men att umgås med sina kollegor så naket?! Speciellt när man är enda kvinna med 9 män i ungefär samma ålder. Säg att någon annan skulle känna samma sak??

- Har ett bloggtips till er; @wilsoon! Hon skriver otroligt fint, talangfullt, öppet och roligt på samma gång. Hög igenkänningsfaktor på många tankar också.

- Vet inte om det är tråkigt bloggmaterial med dessa screenshots men blev ännu en gång berörd av flera svar. Relaterade. Har varit mycket känslor i veckan, både en väldig tacksamhet över många saker (literally gått och rabblat tacksamhetslistor högt för mig själv hemma för jag varit så genuint glad över mycket) men också känt mig ensam och varit ledsen över det, att jag liksom inte har den där självklara tillhörigheten med en person eller grupp. Och det skriver jag inte för att det är synd om mig, så ni behöver inte skicka något singel-medlidande eller styrkekramar tack haha. Men det är bara ett konstaterande att jag ibland känner så och det försöker jag vara okej med. Man får vara ledsen!

- Ok rant coming up! Jag höll fan på att tappa det totalt när jag såg en av Biancas senaste vloggar där hon bland annat läser ett dm hon fått. Personen i fråga kommenterade en tidigare video, där Bianca berättade att hon har så mycket ångest nuförtiden, och skrev något i stil med ”om du hade haft RIKTIG ångest hade du haft svårt att andas och blablbla, det du känner är bara oro så sluta förminska ångest genom att säga att det är det du har”. Alltså.. jag kunde knappt se klart videon för den typen av kommentarer är ta mig fan bland det mest provocerande jag vet. Vem tror denna människa sig vara som tar sig sån jävla frihet att säga åt en annan person (Bianca i detta fall) vad denna känner och hur denna mår? Nä jag kan knappt skriva om detta ämne utan att känna hur det kryper i mig.. om ni någonsin har blivit förminskade eller ifrågasatta på det sättet så beklagar jag djupt <3

Oj jag har så mycket att säga denna vecka märker jag, men får nog sätta punkt där så ni inte somnar. Ha en fortsatt fin helg. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer