LISTAN OM VECKA 7

Innehåller affiliate-länkar

VECKANS BÄSTA: att jag lyckats träffa många kompisar trots att jag även jobbat en hel del. Brukar ha lite svårt att kombinera jobbdagar med socialt eftersom jag kan bli ganska trött men denna vecka har det varit sån bra balans!

VECKANS SÄMSTA: utseendeångesten är tillbaka. Usch, ska inte gå djupare på det för jag vet att man bara låter ytlig och löjlig som mår dåligt över att känna sig oattraktiv, men det är ju konstaterat sen länge att jag har en osund relation till utseende/bekräftelse och de dagar jag inte är nöjd med dessa saker är livet inte på topp.

VECKANS GODASTE: det här säger emot det jag skrev om här (dvs att jag cravar nyttig mat och känner mig väldigt neutral inför sötsaker) men trots det tar Red Velvet Croissanten hem priset för veckans godaste. Den är väldigt speciell och har nån slags vaniljcrème inuti. Mäktig men utsökt!

VECKANS MYSIGASTE: mötte upp @matildaberlin spontant igår för en kaffe och lite catch up. Det var väldigt mysigt och jag blir alltid så nöjd med mig själv när jag gör något spontant, haha.

VECKANS TANKE: har börjat se Exit nu, ni har säkert hört om den norska serien om de där rika människorna i finansvärlden. Jag får två tankar när jag ser:

1. Känner en person som kommer från pengar och han är verkligen exakt så. Den synen på kvinnor, droger, så lättkränkt, oförmågan att ta ett nej osv. Varför är rika män automatiskt osköna??

2. Jag fascineras av deras livsstil. Antar budskapet med serien är att man ska känna hur pengar inte gör en lycklig, och nej de verkar såklart inte må toppenbra men på nått jävla sätt avundas jag att kunna spendera pengar på det där sättet. Tror det är känslan av att kunna köpa sig ur de flesta jobbiga situationer som frestar mitt ”quickfix-behov” så mycket.

VECKANS OTIPPADE: att jag uppskattade träningen så mycket! Det kändes verkligen BRA att använda mina muskler, och jag fick inte ont efteråt heller (förutom träningsvärk) utan det kändes snarare tvärtom faktiskt.

VECKANS AVUND: personer som har förmågan att ta tag i saker och slutföra dem fastän de stöter på något motstånd. Jag blir nästan orolig över mig själv för i vissa situationer är sån jävla quitter så fort det blir lite tråkigt eller jobbigt. Hur kan man bota det?

VECKANS BOOST: i torsdags vaknade jag av att solen (!) sken i rummet och jag var pigg (!) innan klockan ringde. Kan fan inte ens minnas sist dessa två saker hände men herregud vad det gav energi!

VECKANS KÖP: Köpte dessa två nödvändigheter. Sånt där rengöringsvatten är guld för en latmask gällande hudvård. För ett tag sen lärde ju jag mig också att det blir bäst resultat av att dutta foundation med en svamp och att den här tydligen är ett måste för det. Men nää, kan tipsa er om att denna från Ålle är nästan lika bra och kostar 1/3.

VECKANS HYLLNING: går till alla som lyssnar mer än de pratar. Fan vad fin egenskap det är att lyssna - på riktigt - på andra människor. Jag uppskattar verkligen när andra lyssnar på mig utan att se uttråkade ut eller bli så ivriga att prata själva så de avbryter.

VECKANS DJUPA TIPS: gör någon liten sak varje dag som utmanar er. När jag säger liten nu så menar jag verkligen liten, det är då det blir genomförbart och det är såå motiverande att se sig själv lyckas. Jag vet att om jag lovat mig själv att rucka på någon liten vana varje dag (sånt som är utmanande i min värld) så blir jag så besviken om jag inte gör något utan bara känner mig bekväm hela dagen, då slutar det ofta med att jag klämmer fram nån utmaning för jag pallar inte vara besviken på mig själv när jag lägger mig, haha.

VECKANS YTLIGA TIPS: den här cremén som är så lättanvänd och doftar ljuvligt. Gillar att den inte behöver sköljas ur så man slipper stå blöt och vänta på att den ska dra i 5-10 min som hårinpackningar. Extra bra för er med självfall men jag har den mest för extra glans och doft :)

Hur har er vecka varit? PUSS!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Du är så otroligt fin och vacker. Önskar så att jag kunde ta alla dina jobbiga tankar ifrån dig! Jag ska förresten till Stockholm 1-3 mars, kan vi klämma in en fika då? Kram <3
nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Så himla gullig är du, tack för pepp❤️ Åh ja det borde verkligen gå! måste vi se till, du kan väl skriva på DM eller nått?😘
nouw.com/isabylund
ottilialof
ottilialof,
GUD vad god den där red velvet croissanten såg ut 😫
nouw.com/ottilialof
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229