Hej darlings! Hoppas ni mår alldeles förträffligt och har en härlig helg! Låt oss kolla hur min vecka varit.

VECKANS BÄSTA: jag har känt att mitt självförtroende börjar komma tillbaka! De senaste månaderna har jag varit i en period där jag gått runt och känt mig så ful och underlägsen alla andra och det har börjat släppa. Inte så att jag går runt och känner mig skitsnygg och överlägsen nu men jag är mer.. neutral?! Känner mig inte fulare/sämre än nån annan. Så fkn skönt!!

VECKANS SÄMSTA: får mer och mer hitta-jobb-stress. Har sagt förut att det inte är så svårt att hitta jobb och det står jag fast vid, men det är svårare att hitta ett *stimulerande* jobb. Jag är väldigt uttråkad om dagarna och dessutom fick jag veta att en operation jag behöver göra kommer kosta 32k :))) Mmmh pengar är verkligen min enda drivkraft.

VECKANS MYSIGASTE: även om vi inte kunde sitta ute på ballen speciellt länge pga regnet så var det en himla mysig stund hos Emelie.

VECKANS BOOST: det var en kvinna som trodde jag var under 25. Haha, inte fått en så fin komplimang på länge :’) Även om jag fattar att hon kanske sa så för att vara snäll så pleeease, fortsätt gärna glädja mig med lögner!

VECKANS FUNDERING: den här veckan har jag tänkt en del på ost. Bland annat att min ost blir gammal så snabbt, typ efter en vecka öppnad. Är det normalt? Och att gammal ost luktar riktigt äckligt. Jag har också tänkt på hur synd det är att ost inte går att frysa in, den blir alltid smulig för mig när jag tinar den. Slutligen har jag också tänkt hur jävla gott det är med ostmackor. Prova att läsa den här punkten högt så kommer ni höra hur konstigt ordet ost låter.

VECKANS GODASTE: hittade ÄNTLIGEN hallonsmoothieglassen som jag knarkade förra året. Saknat den i sommar! Har inte sett någonstans så fick ett lyckorus när den låg i glassdisken på pressbyrån, haha.

VECKANS IRRITERANDE: att wi-fi i min lägenhet strulat. Sidorna laddar i slowmotion och kryper fram på skärmen i små små steg, oftast utan bilderna. Blir frustrerad och jävligt stressad!

VECKANS VILL-HA: ringar i öronen! Har fått en besatthet kring ringörhängen (vet att det finns ett ord för dem men kommer inte på det och det stör mig så pass mycket att jag nästan inte vill publicera inlägget). Iallafall så vill jag ha alla storlekar, färger, modeller på dem!

VECKANS NETFLIXANDE: är visst inne på spanska serier nu så har börjat kolla Inlåst. Handlar om en helt vanlig tjej som blir oskyldigt dömd och hamnar i ett kvinnofängelse med inte så härliga kvinnor. Inser själv att jag nog inte klarat mig speciellt länge i finkan. Serien är iallafall bra so far!

VECKANS OTIPPADE: att jag varit på Vasamuseet. Japp, det är sant. Rätt intressant ändå, lärde mig massa att briljera med i framtiden.

Berätta om er vecka! Bästa som hänt?

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Ajli
,
Alltså, åh, svårt, jag har alltid min gräddost i en vanlig fryspåse också... och min prästost i en sådan ostkupa... båda håller läääänge innan de blir sådär vita och torra, och tycker till och med den i fryspåsen håller bäst... dumma ost! Ost är dessutom min stora svaghet i livet, hehe, så blir typ på allvar lite ledsen att höra att den blir dålig så snabbt. Billigtbär det ju inte heller! Ha det såååå skönt på din sista semestervecka nu!!!ajlimuller.se
Linn
Linn,
Ostmackor 👊 låter inte normalt men beror kanske på rötmånad? Är det året runt så skulle jag byta märke 😅 är det billigt skit eller typ arla? Kör arla och har i påse. Håller månaden ut. Sen är det inga problem att bara skära bort möglet med 1 cm och äta ändå. Står på livsmedelsverket 😊 har testat själv också och funkar finfint.
isabylund
,
Nää det är alltid så 😟 gör alla de där sakerna men efter MAX 2 veckor är den som klibbig typ att det inte går at hyvla.. detta ostproblem alltså😂nouw.com/isabylund
IP: 82.99.3.229