LILL-LÖRDAG & SÅNT SOM GÖR EN LYCKLIG!

Här är några bilder från senaste dagarna då jag bland annat druckit juice, varit på stan, njutit av värmen (gick i T-shirt igår) och som alltid trånat efter en jävla massa på Zara.

Hej fina! Nu har jag bockat av några dagar på nya jobbet och kan meddela att det känns superbra! Är så lättad över att ha börjat jobba och mitt psykiska mående förbättrades direkt. Eller ja, på vissa sätt iallafall. Jag sover sämre och har lite mer "inre oro" för dagarna innehåller mer krav än tidigare och arbetsuppgifterna är ganska krångliga då de jobbar i olika system som jag aldrig använt förut, men jag tror och hoppas att jag kommer in i det. Men bortsett från det så mår jag såå bra av detta! Jag får träffa folk, jag gör något vettigt om dagarna, jag slipper vara hemma och tänka så jäkla mycket och jag har inte massa dötid som bara känns deppig. Åh det är ju det här människan mår bra av!

Vet ni vad mer människan mår bra av? Vädret som är nu! Herregud, jag har gått runt och varit nära till tårar av lättnad och tacksamhet över att det nästan är sommar och denna hemska vinter är förbi. Vi tog oss igenom det med hörrni, nu ska vi njuta <3

Och vet ni ÄNNU en grej människan mår bra av? Vinkvällar med plockmat och mys vilket är precis vad jag ska ägna mig åt om några timmar. Jag är tydligen ledig imorgon (glad överraskning) så det ska firas litegrann ikväll. Ja ni hör ju, så mycket att vara glad för i vardagen nu!

Hoppas ni har en bra onsdag och mår bra i tillvaron. Eller hur mår ni egentligen? Ärligt? Skriv av er! PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer