LEFTOVERS FROM MY PHONE

Hello darlings! Tänkte visa er en blandning av sånt som blivit över i kamerarullen de senaste veckorna. Man kan tydligt se att det varit riktigt aprilväder iallafall, som olika årstider från dag till dag.

Som här, det var en dag när det var vår och klarblå himmel!

Jag tog en ”skogspromenad”. Det kallar jag det varje gång jag gått i ett område där det finns barrträd.

Den hör dök upp som reklam på Instagram och jag fick ett sting av nostalgi. SOM jag drack Zingo när jag var lite, blev så sugen nu igen..

Den här synen gör mig exalterad! Tänk vilka guldkorn det skulle kunna finnas på den där hyllan. Fyndade inget just denna gång men när man väl hittar nån gullig liten köpp på second hand så slår tanthjärtat lite snabbare.

Här är ännu ett charmigt café som ligger vid mig i Västra Skogen: café båthuset. Så mysigt att sitta där på bryggan precis vid vattnet på sommaren.

Jag har utforskat flera nya stadsdelar i Stockholm på sistone, blir kär i varje område och tänker ”hmm här kanske man skulle bo?”. En dag var jag hos en person på Stora Essingen, där var det småstadskänsla och jag blev som vanligt Karlstad-längtig.

En annan dag var jag på Lidingö och jobbade, där fanns bland annat detta charmiga konditori. Övervägde att kanske flytta dit också i framtiden men insåg snabbt att det inte är optimalt för mig att bo på en ö. Är för mardrömsscenario-tänkande och skulle vara konstant orolig att något ska hända med bron vid snöstorm eller annat dåligt väder, haha. Hemsk tanke va, vara fast därute!

Här kommer en Karlstadbild också! Det här är närmsta ”stranden” från där jag växte upp och dit vi alltid gick för att bada som riktigt små. Minns att den då kändes jäääättestor, i klass med Tylösand. Tänk vad perspektiv kan ändras med åldern. Samma sak med glassar.. minns att Magnum ofta kändes som en megaglass som man knappt orkade hela men de är egentligen ganska futtiga ju?! Haha, dagens filosofiska analys från mig :))

Avslutar med detta väldigt väldigt vettiga citat! Det ska vi leva efter tycker jag - allt startar inom oss!

Puss och ha en fortsatt fin dag!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer