LAST WEEK IN PICS

Innehåller affiliate-länkar

Börjar med att ljuga eftersom denna är från förrförra veckan. But who cares?

Åt glass med Sandra vid vattnet. Visst ser min tugga helt perfekt ut? Haha, kändes som det blev den typiska ”bett-formen” på reklambilder. Inte planerat, jag har nog en naturligt bra tandrad helt enkelt ;)

Elvis vågade inte gå runt i lekparken utan att hålla mig i handen. Mitt hjärta smälter av det alltså! En fråga till er med barn: något av det bästa med att vara förälder måste väl vara att man känner sig så betydelsefull? (Vet att Elvis är inte min unge men nästan)
Givetvis har jag fått Idas bok. Har läst delar av den tidigare i år men kul att läsa allt i ett sträck. Den är så bra, lättläst och en sån man vill läsa klart på en gång. In här och köp genast!
Mycket glass i mitt liv nu. Halvsmält vaniljglass med blåbär var winning när vi hade filmkväll.
Backar till 100% budskapet på denna tischa. Vad har egentligen hänt med sunt förnuft hos människor idag? Kan bli tokig/förundrad över hur vissa funkar.
Så här ser mina ben ut. Inget ligga på min dejt kan jag säga :)))
Gick igenom Skrapan och blev sentimental. Känns så avlägset att jag nästan enbart hängde på söder för nått år sedan..
Jag har ju en grej för trapphus. Gamla, charmiga och lyxiga - då är de som bäst! Förstå därför att jag blev euforisk när jag gick in genom porten där jag skulle på jobbintervju.
Här gick jag en eftermiddag när solen var på väg ner i Observatorielunden.

Det var allt från förra veckan! Tyckte den kändes lång, trots att jag ändå gjorde en hel del saker så var det inte den där typiska ”var tog dagarna vägen”-känslan. Jaja så är det väl, ibland känns 7 dagar långt och ibland kort. Vilken otroligt intellektuell slutsats jag avslutar inlägget med, haha.

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Josse
Josse,
Kan du inte berätta mer om vad för ingrepp du gjort? 😊 Hoppas det gör mindre ont än det ser ut!
isabylund
isabylund,
Det känns helt okej faktiskt! Lite ömt men vill man vara fin får man lida pin, haha. Vill inte berätta för jag skäms lite🙈😘nouw.com/isabylund
Felicia
Felicia,
Jag måste helt ha missat varför du opererades! 😉 Hoppas att ditt ben är på bättringsvägen! :feliciahblogg.webblogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229