LÄNGTAR IHJÄL MIG!!

Innehåller affiliate-länkar

Efter värme! Efter miljöombyte! Efter att få drömma mig bort och ha den *moroten* i vardagen som en inplanerad resa faktiskt är. En kompis till mig är på Maldiverna just nu och jag kan knappt kolla hennes stories för jag blir så avis. Vet att jag knappast är ensam om att längta efter resor såhär års men var ändå tvungen att skriva om det ;) Undrar om det varit lika många som längtat utomlands om man kunnat resa ”som vanligt” eller om det är typiska mänskliga beteendet att vilja ha det vi inte kan få?!

Jaja, tillbaka till Stockholm! Veckan har rullat på fint för min del. Betydligt bättre än förra även om jag fortfarande känner mig väldigt skör i mitt mående. Och jag är så trött på att vara skör!! Jag är trött på att det ständigt är ett jävla lotteri ifall jag ska känna mig stark och trygg eller svag och ångestfylld. Ok, ska inte göra ytterligare ett inlägg om mitt psyke utan det sparar jag till min terapi, haha. Istället kan jag nämna några saker jag är tacksam över just nu för jag är faktiskt ganska dålig på att uppmärksamma det fina livet utan tar det snarare bara förgivet vilket är dumt.

Jag är tacksam för:

- Ljusare morgnar. Det gör underverk när man börjar tidigt.

- Att mina vänner alltid får mig på bättre humör. Hade en så mysig kvällsfika hos Lisa i onsdags och jösses vad jag saknat att babbla med den tjejen <3

- Min vinterjacka. Japp, nu är den invigd och jag blev glatt överraskad av hur varm och gosig den är. Underbart, jag som frusit mig igenom de senaste vintrarna eftersom jag aldrig lyckas hitta en snygg jacka som kan hålla värmen.

- Mina föräldrar som verkligen gör allt allt allt för mig.

- Att jag har möjlighet att gå till min psykolog. Jag var som en ny, lite starkare, person när jag gick därifrån i onsdags. Får ut så mycket av de samtalen.

- Att allt känns så mysigt såhär års. Visst att det är deppigt när det blir mörkt så tidigt men det är ändå något mysigt med ruggiga höstkvällar. Åtminstone så länge man har möjlighet att ligga hemma i soffan med godis, någon bara serie, levande ljus tända och kan känna uppskattning för att man har tak över huvudet. Haha uuh vill nästan kräkas på min egen klyschighet under denna punkt men jag står för det!

Vad känner ni er tacksamma för idag? PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Anniehjalmarsson
Anniehjalmarsson,

Så fina saker du är tacksam över! Jag själv älskar det kallare vädret och att det blir mörkare, känns som om jag är den enda i Sverige som tycker om mörkret haha 😉 Så skönt att du har en psykolog att gå till, det hjälper så mycket i vissa perioder! Massa kramar finis <33

nouw.com/anniehjalmarsson
isabylund
isabylund,
Haha oh provocerande mening 😉 men bra för dig, då har du din bästa tid framför dig nu då! Kram❣️
nouw.com/isabylund
Matildaberlin
Matildaberlin,

Kan vi SNÄLLA boka en resa tillsammans när det sen går igen?? Behöver komma bort och behöver dig. Done deal känner jag ❤️❤️❤️

nouw.com/matildaberlin