- Köpa toapapper. Vet egentligen inte varför jag tycker det. Inte precis nån hemlighet att alla (hoppas jag) människor använder toalettpapper.

- Läsa reklamblad i butiken. Känner mig alltid såå snål när jag gör det, som att jag vill tjäna någon krona på att ta ett annat bröd än det jag egentligen vill ha bara för det är på extrapris.

- Ha med egen kasse till matvarorna. Lite samma här med att jag känner mig snål och inte vill lägga 2 kr på en påse. Fast nu kan man alltid tänka att det är ur miljösynpunkt för att minska plasten vilket känns mycket mer okej.

- Att hoppa på tunnelbanan i precis sista sekund innan dörrarna stängs. Det är alltid så tyst i vagnarna och sen ska man se ut som att man är helt opåverkad av en språngmarch följt av ett skutt genom dörrarna.

- Springa mot bussen men missa den. När man ser att folk kollar på en genom fönstret.. känner mig typ lite hånad och förödmjukad att jag inte lyckades. Skamsen. Haha.

- Att vara stammis på caféer. Vissa tycker det är mysigt, jag känner mig bara lite sorglig på nått sätt som framstår som så tråkig och rutinmässig.

- När andra tar selfies bland folk. Och dessutom gör någon väldigt poserande min eller försöker se sexiga ut. Näeee sluta.

Kan ni relatera till de här? Eller har ni någon annan punkt att lägga till? :)

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Haha förstår inte varför du skäms angående egen påse?? Jag har typ alltid med mig en och känner mig snarare typ lite extra bra då😂 också jag som har jobbat i butik kan säga att jag i alla fall alltid uppskattat när folk har med sin egen påse just iom miljösynpunkten och att det är sååå onödigt att ta nya plastpåsar varje gång en handlar juniflickan.se
Julia
,
Brukade skämmas när jag köpte kondomer, men nu känner jag bara ”hell yes, I’m gonna’ get laid bitch!” 🙈 skäms när jag får ångest bland folk och blir andfådd trots att jag står still. Jag skäms om jag råkat klä mig ”fel” typ när alla på en plats är festklädda och jag är casual, eller tvärtom vilket jag tycker är ännu värre! Skäms också över att jag har så låg vikt i bicepsmaskinerna på gymmet. Så när jag lämnar maskinen brukar jag flytta ner pinnen så att den som kommer efter tror aTT jag lyft mycket tyngre.ajlimuller.se
isabylund
,
Haha åh det där med gymmaskinen känner jag igen.. skäms när vinten åker upp ich ner och det är typ en liten platta som rör sig, haha 😉 nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229