KAFFEPAUSER I SOLEN, JOBBINTERVJU & AW!

Ni andra kaffeberoende därute kan väl hålla med mig om att få saker klår en riktigt efterlängtad kopp kaffe? Nästan ännu bättre när man är utomlands, har vandrat runt halva dagen och behöver vila fötterna.

Blir visst en liten tripp tillbaka till Malaga nu.. kan bli fler framöver för jag har så mycket bilder kvar att visa, haha. Tror inte ni blir så förvånade över att caféutbudet är en viktig punkt när man reser med mig. Blev tyvärr lite besviken på fikakulturen i Spanien, vi fick gå runt länge innan vi hittade något som uppfyllde våra kriterier (dvs mysigt, något glutenfritt, inte hysteriskt mycket folk och gott kaffe).

Till slut hamnade vi iallafall till detta mysiga ställe; Dulche dreams!
Drack supergod americano och åt en annorlunda Cornetto som helt klart fick godkänt. Älskar att utforska glassutbudet i andra länder!! Även om denna var ganska enkel så slutar jag aldrig förvånas över vilka drömmiga glassidéer de kommit på.

Godmorgon! Idag är det lill-lördag vilket jag ska fira storslaget i eftermiddag! Innan dess ska jag iväg till Fotografiska för en andra intervju för jobbet hos dem. Fick mail igår om att klä mig ”Business Casual”... haha, pardon men vad fan innebär det ens? Känns typ som det sista ordet någon skulle använda för att beskriva min garderob.

Ska rota fram nån blus antar jag och sen piffa till mig. Har märkt nu på sistone att jag alltid är mig själv från start i intervjuer. För något år sedan hade jag antagligen dämpat mig själv för att inte vara ”så mycket” eller ansträngt mig för att framstå som mer ”lugn och ordentlig” (som man ju ska vara.. eller?) men nu kör jag mitt race. Om det inte passar för den tjänsten kan jag ju ändå inte jobba där, om jag inte vill spela teater varje dag dvs och det känns jobbigt!

Blir väldigt stolt när jag tänker på det här, tänk att jag ändå kommit såhär långt i arbetet med mitt självförakt :’)

Hur mår ni idag? Har ni några planer? Puss!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Tycker du ska vara jättestolt! Det är inte så himla lätt att vara sig själv i den här verkligheten. Kramnouw.com/bellevetherese
isabylund
isabylund,
Tack fina, glad jag blir att läsa det❤️nouw.com/isabylund
Ida
Ida,
Åh på fotografiska skulle jag vilja jobba som älskar foto 😊 Lycka till!
Kram ❤
onlyonewaytogo.blogg.se
isabylund
isabylund,
Du skulle passar perfekt babe!!nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229