JOBBIGA RELATIONER, MIN SMINKRUTIN & ANDRA FRÅGOR FRÅN SISTA TIDEN

Innehåller affiliate-länkar

Q: Hur sminkar du dig på bilden? Ser så fint ut. Kan du inte skriva ut det?:)
A: Fick den frågan till bilden ovan och kan inte riktigt avgöra om personen driver med mig? Blir så osäker för jag har nog aldrig någonsin blivit frågad om *skönhetsråd*, haha. Jaja då får väl hen skratta åt att jag svarar på allvar. Jag har inte alls något speciellt smink utan tar en klick av denna och smetar ut som bas. Sen pudrar jag lite av den här på kindben och näsa för att få ett glow. Gud vad jag älskar ordet glow förresten, använder det så ofta jag kan!! Målar i ögonbryn med en enkel penna från H&Ms egna märke och sen denna mascara och en vanlig svart kajal. Frågor på det? :)

Q: Men hallå tröjan, vartifrån? Behöver i mitt liv!!!
A: den är härifrån för en billig peng. Jag har använt den massor i sommar och fått så mycket komplimanger, blir så glad då! Har även sett att den finns i en lång version som jag är småsugen på. Höstversionen, haha.

Q: Har du hunnit smaka den nya maraboun?? Den verkar ju sååå god! Får nog springa till butiken på en gång!
A: inte gjort det än! Hört dubbla bud, några som säger den är ljuvlig och vissa som säger det är dåligt med kakbitar i..

Q: Hur upplever du det när det kommer till relationer? Jag har tex väldigt enkelt för att ha mer ytliga relationer, men ju mer jag lär känna någon ju svårare har jag att vara mig själv. Folk brukar ofta säga att dom har det tvärt om, så vore intressant att höra med dig som verkar sitta på väldigt liknande tankar som mig. Grymt inlägg, kram finis! (Kortade ner en kommentar till det här inlägget)
A: Åh det här är så intressant ämne! Jag har nog alltid känt att det är jobbigare att komma folk nära än att gå på mingel och kallprata, vilket fått mig att känna mig så fel och konstig eftersom det alltid brukar vara tvärtom (som du också skriver). Vet inte om det nödvändigtvis är så att jag har svårt att vara mig själv i nära relationer, för mig blir det nog snarare jobbigt av de här två anledningarna:

1. När man kommer någon nära blir man mer sårbar ifall personen inte vill ha med en att göra längre. Då är det svårt att ursäkta det med ”äh hen kände inte mig så väl ändå” som åtminstone jag använder som tröst ifall någon man dejtat enstaka gånger inte vill ses mer eller så. Blir man dumpad av någon man står nära så HAR det i de flesta fall med mig som person att göra och då blir det fler jobbiga känslor som triggas.

2. Ju starkare en relation blir desto mer krav blir det att jag ”måste” bete mig på ett visst sätt. Det är inte socialt accepterat att kräva egentid från en partner, eller få panik om personen i fråga plingar på spontant en kväll när man är inställd på hemmamys själv. Om man däremot bara är bekanta så är det mer legit att bete sig lite hursomhelst.

Hänger ni med på hur jag menar? Vore jätteintressant att höra hur ni tänker kring det här, även ni som har mer sunt förhållande till relationer än jag, haha.

Q: Har du gjort brösten?
A: haha fick den frågan ännu än gång.. svaret är fortfarande nej. Jag har börjat äta p-piller och har en jävligt bra push-up som gör att jag kanske fått ovanligt mycket klyfta :))

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Ewe,

Haha, vi är nog inte så lika där då :O Bara ordet kallprata får mig typ att rysa haha, är såå dålig på det. I alla fall med folk som inte är i typ samma ålder, har så svårt att komma på vad man ska prata om då. Ju mer jag lär känna en person desto mer mig själv blir jag. Kan vara lite reserverad till en början men när man väl lärt känna mig så kan jag vara hur öppen som helst (känner dock av omgivningen och anpassar mig till hur mycket det känns som de vill veta om mig, hur bekväma de är av att prata om olika slags ämnen etc.). 😊

ewezz.wordpress.com
isabylund
isabylund,

Haha skulle vara så spännande att träffa dig 🙈😂

nouw.com/isabylund
nellielillskog
nellielillskog,

Men alltså wow va bra du passar i vinrött/lila!

nouw.com/nellielillskog
isabylund
isabylund,

Nämen vad gullig du är, tack💜

nouw.com/isabylund
linneassofie
linneassofie,

Åh! Typ precis det jag menade med att ''svårt'' att vara mig själv, då jag känner att det finns krav på hur man måste bete sig. Det blir precis som att jag tappar alla mina egna gränser och viljor typ haha! Intressant att läsa dina tankar <3 Kram på dig!

nouw.com/linneassofie
isabylund
isabylund,

Jaa men tror det kan hänga ihop med att man blir så jävla tvivlande på sig själv och om ens egna känslor/tankar/viljor är okej att ha och uttrycka?! Man blir liksom så förvirrad och osäker och tillslut vet man inte vad som är rätt och fel så lättare att bara ta efter andra 🙈🤷🏽‍♀️ Typ. Kram fina och tack för kommentaren ❤️

nouw.com/isabylund
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Jag älskar att du delar med dig så mycket om dina tankar och åsikter, mer av det! <3

nouw.com/sarahlinnsliv
isabylund
isabylund,

Åh glad jag blir att höra det💜

nouw.com/isabylund