JOBBFIKA PÅ MAHALO OCH AW-PLANER

Godmorgon mina hjärtan!

Hur är er vecka? Här rullar den på fint! Varit en del jobb då jag som sagt jobbat längre dagar både i onsdags och igår men det har varit roliga jobbdagar och då räknar man inte precis sekundrarna tills man får gå hem.

En rolig arbetsuppgift var till exempel i tisdags när vi var och fikade på Mahalo. Det skulle nämligen fotas så vi (dvs jag, Ida, Lisa och Elvis) passade på att ha en planeringsfika också.

Jag valde en juice med matcha, ingefära, selleri, äpple och en lång radda till av gröna livsmedel. Otippat? Mjo. Sen delade jag och Lisa på choklad-tårtbiten. Mer tippat? Mjo. Gillade kakan mer en juicen kan jag säga, haha. Den var faktiskt jättegod trots att det var en sån där nyttigare grej som jag kallar fejkfika.
Idag är det jobb som gäller som vanligt och efter det ska jag på en AW som Lisa bjudit in till på nån nyöppnad klubb. Ja, kanske inte är så mycket klubb kl 18 men vi är ändå ett gäng som ska dit vilket ska bli fett kul! Förvånad själv över hur peppad jag är, haha.

Hoppas ni får en jättefin fredag! Puss

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
Jag skulle garanterat gilla Mahalo, du känner mig så väl! 😊feliciahblogg.webblogg.se
isabylund
isabylund,
Haha garanterat!!nouw.com/isabylund
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad du är fin! Lät ju verkligen superskoj med lite fotografering! Den där fikan såg inte helt fel ut kan jag lova 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,
Tack fina du! Jaa rätt bra arbetsdag känner jag hehe🙈nouw.com/isabylund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229