JAG HAR MÄRKT ATT..

- Jag är piggare och har mer effektiva dagar när jag sovit för lite. Förstår inte hur det går ihop men måste vara att man får nått adrenalinpåslag eller så. Sov nämligen sjukt dåligt natten till igår och vid 5 var jag helt klarvaken (ivrig för skolstart I guess hehe) så då tyckte jag det var lika bra att gå upp och köra igång dagen. Var som en robot, har väl aldrig fått så mycket gjort innan lunch haha. Det kändes såå bra! Antar tyvärr att det finns en gräns att efter X nätter med för lite sömn slår det tillbaka och man kraschar?

- Ett sätt att få mina dåliga/tråkiga dagar att bli mer hanterbara är att göra något av följande:
1. En tråksyssla som tvätt, rensa badrumsskåpet, ringa det där jobbiga samtalet etc. Vetskapen att jag sen slipper slösa en bra dag på det gör mig nöjd.
2. Något mentalt utmanande som mitt framtida jag kommer tacka mig för men som just nu känns väldigt jobbigt. Tankesättet är typ ”mår ändå dåligt idag så jag kan lika gärna göra det här nu för jag lär inte må så mycket sämre av det”. Ändå något lite befriande över det tankesättet..

- Det blir tystare utomhus av snön. Kan min teori stämma att snö skulle vara ljuddämpande? Haha, känns iallafall som de vanliga ljuden från omgivningen låter annorlunda.

- Jag mår ÄNNU sämre över saker jag tycker är jobbiga ifall de flesta andra verkar tycka det är en positiv sak. Hmm, var det en rörig mening?! Menar såhär: jag mår tex väldigt dåligt av snö och kyla så förra veckan när alla skrek ut sin lycka över hur otroooooligt fint, härligt och efterlängtat det var med snö så fick jag mer ångest än vanligt över vintern. Det är som att ju större glapp det är på lyckoskalan mellan mig och andra desto sämre mår jag kring ämnet.

- Man kan aldrig lita på att andra människor ska göra en hel. Det är väl ingen newsflash precis men man blir så otroligt instabil om man är beroende av att andra ska ge en det man behöver för att må bra.

Det var mina senaste aha-moments, haha. Hoppas ni har en fin tisdag. PUSS

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer