JAG ÄR SUGEN PÅ..

Innehåller affiliate-länkar

Hej vänner! Tänkte gå igenom några av mina nuvarande obsessions inom olika kategorier. Efter att ha varit oroväckande oinspirerad senaste månaden så känns det som att det börjat vända. Får iallafall någon form av pepp och inspiration från bilder och andra människor vilket gör mig hoppfull, känner inte igen mig själv när jag varit sådär att allt bara gör mig less.. usch!

INREDNING

Har verkligen fått upp ögonen för beige och ljust trä (antalet varianter jag just skrev av beige innan jag kom fram till hur det stavas. Haha, hjärnsläpp). Jag har scrollat runt bland så mycket inredningsbilder för att få idéer till hur jag vill ha det hemma och just beige och ljusa träfärger är så fräscht. Blev kär i den här, även om jag precis köpt en helt annan och det där ändå inte skulle passa hos mig hehe. Sen tycker jag också det är så fint med ljusa ramar så tänkte ha det istället för svarta nu när jag ska uppdatera min *konst* ;)

ÄTBART

Jag har haft en jätteovanlig craving på sistone, nämligen den här glassen. Det är ovanligt på så sätt att jag har en stark åsikt om att glass äter man enbart sommartid, men också ovanligt för att det är så jävla tråkig glassmak, haha. Ni känner igen den va? Var den som blev över längst in i frysen hos oss. Minns att vi alltid delade sådana glassförpackningar mitt itu och åt direkt ur kartongen. Åh, blir så nostalgisk!

Längtar efter glass och sommar <3

SKÖNHETSPRODUKT

Är på jakt efter en bra BUS för ansiktet som funkar när man har känslig hy. Det är helt omöjligt att hitta i min prisklass tydligen, har provat flera stycken men antingen blir de ingen skillnad alls eller så tycker jag att jag får röda fläckar och då vågar jag inte fortsätta. Bäst hittills har de här dropparna varit men tycker ändå inte de gav sååå mycket färg. Har ni tips så får ni gärna dela med er!

NY FRISYR

Tycker mitt hår med hänger som en lång gardin runt ansiktet nu och jag behöver ett lyft. Är så fint med vågig mellanlängd. Tyvärr så har jag (enligt min frisörkompis) ganska grova hårstrån vilket tydligen är svårstylat så det är typ fysiskt omöjligt för mig att få sådär snyggt svall. That's sad men jag drömmer mig ändå bort lite till hur man hade kunnat se ut.

PLAGG

Har testat dessa skor på jobbet flera gånger, älskar färgen! Dessutom tror jag nästan att jag skulle kunna ha dem, trots mina problemfötter. Vill ha skor som är snälla mot foten men ändå inte en gympasko och den här är precis en sån.

Sen är det såklart en jäkla massa annat jag vill ha och drömmer om också, men listan får fortsätta en annan gång, haha. Hoppas ni har en toppenfin dag bästa!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

Theresvardag
Theresvardag,
Åh beige är en så härlig och snygg färg både på inredning och jag har även fastnat för det i klädväg <3
nouw.com/theresvardag
Linnealiebig
Linnealiebig,
Wow 🤩🤩🤩🤩
nouw.com/linnealiebig
sofiahaag
sofiahaag,
Såå fin inredning sådär vill man ju ha det hemma hos sig!!
nouw.com/sofiahaag
linndossing
linndossing,
Alltså den där inredningen, blir så glad och inspirerad!! Kram
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,
Så snygg inredningsinspiration 😍
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Du förstår inte hur mycket jag längtar efter att köpa ny lägga och kunna få inreda den!! Tänker platsbyggda hyllor, garderober med stukaturer och naturella, jordnära färger. Ihhhhh!!! 😍
nouw.com/matildaberlin
Julia,
Kan du snälla komma tillbaaaaaka till blogg esse? Haha, förlåt men vill skriva så mycket, men nouw gör fortfarande att hela min dator segar ner och tvångsuppdaterar när jag ska skriva! Men det var inte det jag skulle skriva (och är ju inte ditt eller min andra favvo Alices fel att nouw krånglar 😉) utan jag skulle skriva att när du länkat till mat.se så kommer hela kategorier upp. Märkte det förr också, men då hängde sig kommentarsfältet när jag skulle skriva. Jag vet alltså fortfarande inte vilken glass du menar 😉 Och är nyfiken, pga. ätbart är bäst!

Jag har rätt tråkig glassmak som du vet, Magnum Classic... och Cornetto Strawberry men den har ju utgått... kulglass är jag lite roligare med och väljer gärna en med spritsmak: typ rom russin eller punsch eller ägglikör. Finns inte det tar jag någon mint: mintkola, mintchoklad, polka... eller bara vanilj
ajlimuller.se
Felicia,
Jag är också såå sugen på att ändra frisyren ni i vår, men har sån beslutsångest över vad jag vill ha! 😊
feliciahblogg.webblogg.se