IGÅR & IDAG

Hej finisar! Här kommer en snabb recap av vad jag gjort de två senaste dagarna.

IGÅR: då började jag dagen med en promenad och lyssnade på senaste avsnittet av I Sanningens Namn. Den podden är mitt guilty pleassure. Paow var med denna vecka och hon är verkligen en.. fascinerande person, haha. Sen hängde jag bara hemma nån timme och höll på att få psykbryt för vårt internet funkade inte. Ni ser dosan på den sexiga bilden ovanför, där ska pricken i mitten lysa grönt och inte orange. Tror jag sneglade på den varannan sekund i hopp om att den skulle bytt färg. Herregud vad begränsad man blir utan nät! Det kom inte tillbaka på hela dagen om nån undrar :((

Tur då att jag hade fikaplaner för vid 13 skulle jag ändå dra hemifrån för att möta upp Hanna på söder. Hon hade föreslagit fika på Bada bing och jag blev både förvånad och lite skamsen över att det finns ett café som jag aldrig hört talas om! De ska tydligen ha världsgod glass som jag kanske borde prova nån gång, men igår tyckte jag det var alldeles för kallt för det. Blev istället en juice och vi hade faktiskt tur som timeade solen och kunde sitta ute. Väldigt glammig fika som ni ser, haha.

IDAG: har jag inte tagit en enda bild utan istället jobbat. Körde en halvdag vilket jag insett är det optimala för mitt mående, tror jag är skapt för att jobba typ 5-6h/dag. Kom hem för en liten stund sen och satte mig här vid datorn med en kaffe. Internet funkar igen efter en hel del meck från min sida, tänk att jag är så teknisk ändå! När jag publicerat det här inlägget så ska jag fortsätta skriva på min ”saker att göra för att må bättre”-lista här bredvid. Mycket av det är ytliga saker som kostar pengar (tex gå till frisören och börja fixa naglarna) som jag inte velat unna mig när jag inte haft jobb. Men nu så, nu är det dags att styra upp sig själv! Känner nämligen att jag sunkat ner mig (igen) och det påverkar mitt allmänna mående så mycket! Det här ska därför bli som en checklista så ska jag försöka bocka av en sak varje vecka iallafall.

Förutom det så blir det nog en väldigt lugn myskväll. Måste vara hemma för jag väntar på ett bud, dessutom är det riktigt trist väder idag och jag börjar jobba tidigt imorgon så choklad och Netflix känns som den perfekta aktiviteten.

Ha en fortsatt fin dag. Puss!

Följ mig här ?

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Paow är verkligen en otroligt speciell människa.... Kram
nouw.com/linndossing
isabylund
isabylund,
Haha.... lets leave it there💁🏽‍♀️
nouw.com/isabylund
Desireekujala
Desireekujala,
Choklad och Netflix låter inte helt fel 😃 <3
nouw.com/desireekujala
Felicia,
Tack för poddtipset! Det ska jag lyssna på under dagens promenad! 😊
feliciahblogg.webblogg.se
isabylund
isabylund,
Ja men gör det! Säg vad du tyckte sen?😍
nouw.com/isabylund
linneassofie
linneassofie,
Stort ja till att jobba 5-6 timmar per dag! <3
nouw.com/linneassofie